Originally Posted by
666
@cinali
Olayi SPK'ya cekmenin anlami yok. SPK'yi da savunan da yok. Ellerinden geldigini yapiyorlar, ama ulkede adalet yavas isliyor. Veya yapamiyorlar. Ulkenin her tarafi yamuk, bu mu dogru olacak. Tuzugu geregince kurallari uygulamaya calisiyor.
Ortada sirket yok, para yok, birsey yok. Adamlar herseyleri bosaltip tuyduler. Ne yapmalarini bekliyorsun ki? Sirket yok ama olur biz size tahtanizi acalim mi diyecek? Bu ulkede calisan Kepez'in hisselerine el koydu devlet. Kimse birsey alamadi daha.
Yazdigin sirketlerin hicbirini bilmem. Yamuk yumuk duzenbaz seyler muhtemelen. Bu yasadiginiz problemleri bir TAV'da, bir SODA'da, bir Arcelik'te niye yasamiyorum acaba? SPK'ya niye sovmuyorum? Bir dusun.
Ben gelip DENGE forumuna "SPK Bu adamlara degerlendirme raporlari cikaran Alternatif Yeminli Mali Musavirligin lisansini iptal etti, dikkatli olun" diye koymama ragmen sen hala bu hisse ile ilgilenmiyor muydun? 3 ayda hisse 2.75-1.00 yapmadi mi o haberi koyduktan sonra? Yapti. Benim hisseme biri boyle bir haber koysa, ben orda 1 dakika kalmam. Biraz sucu kendinizde de arayin herseyi SPK'ya yikmadan once.
(Son Paragraf Goldas'la alakali degildir)
Yer İmleri