Sayfa 956/1012 İlkİlk ... 4568569069469549559569579589661006 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    aslında çözüm basit. 1 adet akıllı 1 adet akılsız telefon kullanmak. ben yurtdışına gittiğimde sms alacaksam veya aranacaksam akılsızı kullanmayı tercih ediyorum. içinde de 0 tl olduğu için operatörler alamıyor. türkiye içinde de gereksiz mesaj gelebilecek yerlere bu akılsız telefon numarasını verip telefon çantada sessiz konumda günde 1 kez kim aramış diye bakıyorum

tasarruf konusuna gelecek olursak, turkcell'e 1 tl bile kaptırmaktan hicap duyarım. bankalara 1 tl bile kaptırmam. tüm kredi kartı vs aidat kesildiği gün arayıp geri alırım. ama bunlar maddi olarak 1 tl olsa bile manevi yönden bence 1 tl'den değerli.

ayrıca bir kere açınca o cömertlik musluğunu, her yerden su sızıyor. o yüzden tasarruf konusu bir yaşam biçimidir. petkim 5 tl iken, ykbnk 1,55 tl iken, doaş 4,30 tl iken her yaptığım harcamayı bununla kaç petkim, işc, doaş alırdım diye ölçüyorum. herkese tavsiye ederim.
    Gördüğüm kadarıyla herkeste var bu transaction cost(işlem maliyeti) takıntıdı ki bence de çok haklısınız(haklıyız).

Şunu sorayım aklıma gelmişken SWIFT en uygun şekilde nasıl yapılır?

Dudu matriks te pd/dd verileri son veriler grafikte dogru cikiyormu?bir bakarmisin?bende 0 çıkıyor.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bunu ben de dusundum.
    Pasaport isini kapatirim.
    Yurtdisi kullanim normal olarak yani pasaportsuz acik olur.
    Telefonu acinca roaming baslar.
    Ama ben ne arama ne de internet kullanmadikca bir ucret yazmaz.. (umarim yazmaz, mesela location alip veren uygulamalar az da olsa data kullanabilir bu arada !!)
    Sms gelir isim biter tekrar telefonu ucak moduna alirim.
    Syg,
    Aynen oyle. Veri dolasimini devre disi birakin tamamdir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Güzelmiş benimde hayalim motor kaskı gibi bir başlığı kafana geçireceksin elinde tablet gibi bir kontrol cihazı ile model seçexeksin yada cihaz kafa yapına göre uygun modelleri sana söyleyecek ok tuşuna bastığında saç kesim işlemi başlayacak en sonunda da cihaz sıhhatler olsun diyecek
    Bahri hocam emekçi berbere yedirmeyeceğim o 20 tl'yi derken saç kesecek kaskın fikir babası oldu.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yurtdisi hatlari oyle pahali ki bi bilsen.
    1 gb + unlimited calling 30 cad
    Syg,
    Bu konuda gercekten Turkiye cok iyi. Avrupada cok pahali. 35 euroya 2 gb internet ve 100 dk veriyor allahsizlar. Turkiye de 50 tl ye 10 gb internet 2500 dk 5000 sms falan.

6. ben yıllardır turcell faturalı hat kullanırdım. yıllık sözleşmeli olarak 1000 dk 1000 sms 5 gb. 56 tl ödüyordum. ocak 19 da sözleşmem bitiyordu. aralık sonunda türcell müşteri hizmetleri aradı beni. dediği şu sözleşmenizi uzatalım şimdiden aynı paketle . 72 tl olacak ocak 19 dan sonraya kalırsa 100 tl ye çıkacak. yani zamlanmış güya. bende dedimki hayır günüm dolunca size bay bay edecem. ocak ayında tel numaramı türk telekoma taşıdım. faturasız olarak. 750 dk 1000 sms 5 gb. 28 tl . inanırmısınız bilmem ama benim burda türk telecom inanılmaz çekim gücü var interneti daha hızlı. türcellin beni yıllardır kazıkladığına yanıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    aslında çözüm basit. 1 adet akıllı 1 adet akılsız telefon kullanmak. ben yurtdışına gittiğimde sms alacaksam veya aranacaksam akılsızı kullanmayı tercih ediyorum. içinde de 0 tl olduğu için operatörler alamıyor. türkiye içinde de gereksiz mesaj gelebilecek yerlere bu akılsız telefon numarasını verip telefon çantada sessiz konumda günde 1 kez kim aramış diye bakıyorum

tasarruf konusuna gelecek olursak, turkcell'e 1 tl bile kaptırmaktan hicap duyarım. bankalara 1 tl bile kaptırmam. tüm kredi kartı vs aidat kesildiği gün arayıp geri alırım. ama bunlar maddi olarak 1 tl olsa bile manevi yönden bence 1 tl'den değerli.

Ayrıca bir kere açınca o cömertlik musluğunu, her yerden su sızıyor. o yüzden tasarruf konusu bir yaşam biçimidir. petkim 5 tl iken, ykbnk 1,55 tl iken, doaş 4,30 tl iken her yaptığım harcamayı bununla kaç petkim, işc, doaş alırdım diye ölçüyorum. herkese tavsiye ederim.
    aslında marjinal fayda tam da burada çıkıyor bu çeşit kuruluşlara 1 TL kaptırmamanın zevki çok başka, tam tersi de geçerli kaptırınca yaşanılan üzüntü çok büyük oluyor.

Yalnız yukarıda Sn. Dudu'nun bazıları anlayamaz sözü hatırlarsanız bir tekne haberi vardı zengin çocuğu tekne alındıktan sonra ağlıyordu beni anlayamazsınız diye onu aklıma getirdi.

Saygılarımla.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu konuda gercekten Turkiye cok iyi. Avrupada cok pahali. 35 euroya 2 gb internet ve 100 dk veriyor allahsizlar. Turkiye de 50 tl ye 10 gb internet 2500 dk 5000 sms falan.

Bizimkiler sürümden kazanıyorlardır, Avrupa'daki ülkelerin nüfusu ve telefon merakı sıralamada yanımıza yaklaşamaz. Tabi Almanya gibi nüfusu ve geliri fazla ülkelere oranın şartlarına göre değerlendirmek lazım.

Sayfa 956/1012 İlkİlk ... 4568569069469549559569579589661006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •