Sayfa 653/1000 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. biri diyor beledıye secimleri siyasi olay degildir
    şimdide çavuş oglu trup un attıgı twet iç politika mesajıdır diyor
    trump newyork valisine mi attı gece tweti

2.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    MB doları kontrol edebiliyor ama yarın açıklamalar restleşmeye geçerse MB kontrolü kaybedebilir. Süreç yaptırımlar düzeyine gelirse doları Ağustos ayındaki seviyeler tutamaz. O zaman başta MB olmak üzere sattığı doları tekrar yerine koyamaz. İşte asıl film o zaman kopar.
    Eski rte olsa su an 10 kere cevap verip dolari 5.7 ustune atmıştı cok formsuz ders çıkarmış belli

3. Dolar seyri nasıl olur sn hocalar

4. BU GECE YARISINDAN İTİBAREN MOTORİNE 20, BENZİNE 16 KURUŞ ZAM YAPILACAK -HT

oooohhh suyundan da koy...faizler düşüyor masraflar artıyor...

5. Biliyorsunuz ve/veya unutmayın ki dolar/tl de Eylül ayından beri (tam liberal) serbest piyasa ekonomisi yok
    Devlette oyuncu oldu
    Devlet en büyük oyuncu...
    Devlet dolar/tl fiyatına direk müdahale ediyor...
    Dolar istediği/gerektiği zaman devletin viop kontratlarına rağmen fişekleme tarzı bir yükseliş yapabilir mi?
    Net cevabı bende yok...
    Dolarcılar bunu göz ardı etmemliler bence..

e507 adlı twitter kullanıcısından alıntı;

Doların hareketlenmesiyle TCMB'nin #VİOP dolar satışları artmaya başladı: atak günlerinde $100-$200 bin kontrat ateşliyor. Ben de Eylülde başladığı bu olaya çok fazla kez değindim. Ancak yeni görenler için klasik özetimizi geçelim, bilenler edebiyat kısmını pas geçebilir.

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6. Konu doviz oldugundan cogu kisi mevduat topigini takip etmiyor olabilir..Bugun itibari ile her banka 2-3 puan daha dusurdu oranlar..MIsal benim 4 ile bagliydi dolar 2.10 yapmis teb.aradim faizler dusuyor dedi..

Acaba bu hafta mb faiz indirecek demek mi bu ? oyle olursa dolar ne olur ?

Carsi pazarda sadece bu ay alisveris yaptigim tum urunlere % 20-30 zam geldi.Tl Mevduat reel getirisi su an % 17-18 yillik..resmi enflasyon bile daha fazla iken faiz indirirlerse dovize etkisi olacak mi bakalim..

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Konu doviz oldugundan cogu kisi mevduat topigini takip etmiyor olabilir..Bugun itibari ile her banka 2-3 puan daha dusurdu oranlar..MIsal benim 4 ile bagliydi dolar 2.10 yapmis teb.aradim faizler dusuyor dedi..

Acaba bu hafta mb faiz indirecek demek mi bu ? oyle olursa dolar ne olur ?

Carsi pazarda sadece bu ay alisveris yaptigim tum urunlere % 20-30 zam geldi.Tl Mevduat reel getirisi su an % 17-18 yillik..resmi enflasyon bile daha fazla iken faiz indirirlerse dovize etkisi olacak mi bakalim..
    doların 7 tl. olduğu günlerde bir çok şey daha ucuzdu
    demek ki doları düşmesi fiyatları negatif etkiliyor..?

8. habere bak :D

https://tr.sputniknews.com/analiz/20...URL_shortening

boltonla alevlendi,
    trump tuz biber ekti
    şimdi 3.hamle ne olacak merakla bekliyorum

Sayfa 653/1000 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz