İstifalar 4ay önce olmuş çbs nin bayrağı aydın beyde galiba ali beyde onursal başkanmı acaba nedersin yeni kaptan ve yeni yolcular biz bi limana girelimde ikinci turu oğlum düşünürse dalgalı havalarda taktik veririz artık.
İstifalar 4ay önce olmuş çbs nin bayrağı aydın beyde galiba ali beyde onursal başkanmı acaba nedersin yeni kaptan ve yeni yolcular biz bi limana girelimde ikinci turu oğlum düşünürse dalgalı havalarda taktik veririz artık.
)) valla Ali bey onursal başkan olup bir kenara çekilirse bende artık hisselerimi oğlana devredeceğim o ilgilensin.bende artık karadeniz eregli ne yerleşip biraz hava değisikliği yapıyım.oğlan çavusogulları ile ilgili bilgi isterse tecrübelerimizden yararlanmak isterse yardımcı olurum.yoksa Al beyden sonra birde Aydın beyle uğraşamam.
bence sayın k.sami özer şirketlerin yönetim kurullarından İSTİFA ETTİRİLMİŞ
.itoda takyidatsız bir şirket oda 2,5 yaşındaki tosuncuk kıbrısta otlanan çbs satış pazarlama birde dikkatimi çeken 04,07,2017 ticaret siçil gazete bilgileri ulaşılamıyor belki orda ki bilgiler bize net bilgi verir.
bir şeyi fark ettim yazımı düzeltmek zorunda kaldım.
çbs boyanın 04/07/2017 yazmayı atlamışım.
Takdiyatsız olması acaba bağlı ortaklarında ayrı olarakmı değerlendiriliyor bağlı ortakta olan takdiyat pazarlamadada olması lazım demekki çbs boyanın borcu bitti.
Yer İmleri