Sayfa 555/928 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Allah belalarını versin bunların mecbur sattık zararına 277 den.
    yusuf bey mecbur kalıp satmanıza üzüldüm. Umarım kötü bir durumdan dolayı ihtiyaç nedeni ile satmamışsınızdır. Fakat şu bir gerçek ki tahta sahibi tam bir sinir harbi yaşatıyor. Ama bu insan müsveddesi ya da müsveddelerini kaçtıkları yere kadar kovalayacağım. 1 TL mi yapacaklar buyursunlar yapsınlar. Oradan da alırım. Şimdi 1 alıyorsam o zaman 3 alırım. Kafayı taktım bu mendebur tahta sahibi kimse. Şirket yönetiminin de bu işin içinde olduğuna inanıyorum. Hiçbir bu çapta bir şirket hissesinin bu halde olmasına kayıtsız kalmaz. Altın madeni davasını kazanıyorsun öncesinde haberi alan Kişiler mal topluyor karar açıklanıyor mal boşaltıyor. Bunu üstelik Ekim 2018’de de yaptılar. Bir anda 3,50’lere çektiler sonra dava 27 Aralık’a ertelenince tekrardan 2,70’e bastılar. Karar açıklanmazdan 2-3 gün önce yine bu defa da 3,25’e kadar çıkardılar karar olumlu çıkınca yine oradan mal sattılar. Şirket teşvik aldı haberi günü 3.88 gördürdüler yine oradan sattılar. Yabancı satıyormuş güya. Sen onu gel benim külahıma anlat. Yabancı mı kalmış sanki hissede. Peki SPK ne iş yapar? Bu ülkede fetönün inine girilecekti güya. Hepsi hikaye tiyatro. Alın işte size fetönün kralı burada. Araştırsalar şu gübrede ve kozada alım satım yapanları neler çıkacak belki de? Nerede yatırımcının hakkını hukukunu korumak? Dolar alan yaya kalır dediler son 5 yılda 3’e katladı, faizler çok yüksek dediler gittiler Eylül ayında Londra’da tefecilere 625 puan faiz artırdılar. Yazık günah. Ne çok severlermiş bu dünyanın süsünü püsünü. Bu dünyada olmazsa ahirette hesap veremeyecekler. Fetö ile mücadele ediyormuş. Buna ancak kargalar güler.

2.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Allah belalarını versin bunların mecbur sattık zararına 277 den...

ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bence çok geç olsada doğru karar yusuf bey...bende bu hissede yaşadığım hayal kırıklığını hiç unutmayacağım.....çok ciddi param buhar oldu bu hissede....o para benim ana param değildi ama yinede insan üzülüyor....bu hisse artık kumar hissesi kategorisinde yatırımlık bir hisse değil....o devirler geçti....gelecek gördüğün sektöre yatır parayı ve unut....savunma sanayi havacılık şuan ülkenin en başarılı olduğu sektörler....o paralar tekrar kazanılır emin ol....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bence çok geç olsada doğru karar yusuf bey...bende bu hissede yaşadığım hayal kırıklığını hiç unutmayacağım.....çok ciddi param buhar oldu bu hissede....o para benim ana param değildi ama yinede insan üzülüyor....bu hisse artık kumar hissesi kategorisinde yatırımlık bir hisse değil....o devirler geçti....gelecek gördüğün sektöre yatır parayı ve unut....savunma sanayi havacılık şuan ülkenin en başarılı olduğu sektörler....o paralar tekrar kazanılır emin ol....
    Senin bi kankin vardı o sattırmadı bana özelden yazdı verdi bize gazı Allah slnı versin satıp gitti üç kaacıymış bizde bi bok biliyor adam zannettik altı yılımızı yedi

4.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Senin bi kankin vardı o sattırmadı bana özelden yazdı verdi bize gazı Allah slnı versin satıp gitti üç kaacıymış bizde bi bok biliyor adam zannettik altı yılımızı yedi

ortak olan oldu bende kardan zarar anlamında korkunç para kaybettim geçmişte kaldı nasip değilmiş....adamların güzel haberi kullanıp yıllarca hisse satacağını nasıl bilebilirdik ki....yeni sayfa açtım ben....ciddi para buhar oldu aklımı oynatmadım ama üzülüyorum düşündükçe....bu para benim değildi ama kazanmıştım..tekrar kazanacağımı düşünüyorum..sürekli bunu hatırlamak adamın aklını oynattırır....bu şirketin yönetimi 4-5 yıldır berbat ve ky düşmanı....

5.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Allah belalarını versin bunların mecbur sattık zararına 277 den...

Ortak üzüldüm senin adına bu şeref yoksunlarının tamda istediğini yaptın. Mecburiyetten sattıysan söylenecek pek bir şey yok.

6. Bakıyorum da charlie chaplin damlamış yine bu seviyeden satanlara güzelleme yapıyor. Dipte algı operasyonu. Kim size bu hisse 8-9 TL iken al algısı, fakat hisse 3 TL iken sat algısı yapıyorsa ona dikkat edin derim ben. Şu şirket batsa da senden de kurtulsa bu forum Charlie Chaplin. Giden paranın önemi yok. Sattıysan ne diye hâla her Allah’ın günü buradasın. Yok üre fiyatları yok şu fiyatları. Şirket bataksa ilgilenme kardeşim. Git kaybettiğini başka yerde kazanıyorsan kazan. Millete algı operasyonu yapma. Herkesin aklı kendine yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    Bakıyorum da charlie chaplin damlamış yine bu seviyeden satanlara güzelleme yapıyor. Dipte algı operasyonu. Kim size bu hisse 8-9 TL iken al algısı, fakat hisse 3 TL iken sat algısı yapıyorsa ona dikkat edin derim ben. Şu şirket batsa da senden de kurtulsa bu forum Charlie Chaplin. Giden paranın önemi yok. Sattıysan ne diye hâla her Allah’ın günü buradasın. Yok üre fiyatları yok şu fiyatları. Şirket bataksa ilgilenme kardeşim. Git kaybettiğini başka yerde kazanıyorsan kazan. Millete algı operasyonu yapma. Herkesin aklı kendine yeter.
    benim zerre kadar bu şirketle işim olamaz artık geri dönüşüm olmayacak..sattığımı geri almak istesem fazlasıyla alırım ama 1 lot bile almam.....yusuf bey uzun zaman birlikte olduğumuz ortak ona verilen cevaba maydanoz olmanın anlamı yok....sen kendi aklını kendine sakla başkasının konuşmasının arasına girme....

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    benim zerre kadar bu şirketle işim olamaz artık geri dönüşüm olmayacak..sattığımı geri almak istesem fazlasıyla alırım ama 1 lot bile almam.....yusuf bey uzun zaman birlikte olduğumuz ortak ona verilen cevaba maydanoz olmanın anlamı yok....sen kendi aklını kendine sakla başkasının konuşmasının arasına girme....
    Eski ortak Yusuf bey mecburiyetten veyahut başka bir sebepten hisselerini sattı kendi kararıdır. Uzunca zaman az çok bu hisseyi zararına taşıyan 5 10 kişiden biri olan yusuf beyin satışına şahsen üzüldüm (kanaatimce bu fiyatları artık dip olarak görüyorum) fakat sen bu satışa geç verilmiş doğru karar diyebiliyorsan bizlerin yanlış yolda olduğumuzu da söylemiş oluyorsun. Bu fiyattan satmanın kesinlikle yanlış olduğu görüşündeyim. Bunca zaman beklediysem bir bu kadar daha beklemeyi göze alıyorum ben. Geri dönmemek üzere sattığın bir şirketin forumunda yapılan satışa yaptığın yorumları daha dikkatli yapmanı rica ediyorum senden.

Sayfa 555/928 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •