sag cep sol cep
ytd
zararına sattım birazdan kaldırırlar
bırının kendını feda etmesı gerek ıdı
ytd
Bilançoyu incelerseniz,firmanın özkaynakları 310 milyon olmuş! Sermayesi ise 39 milyon yani bugün yönetim isterse %600 bedelsizi verebilir. Para ise firmada aktifi fonluyor.
Ha bu Patronu savunuyorum anlamına gelmesin. Bir sürü yanlış yapıyor ky ya ama açıklanan karlarla ilgili sizin söylediğiniz ve efe nin yorumu hatalı Y.T.D
Bu patronların ne yaptığını biliyor olsaydık bizde onlar gibi zengin olurduk. Onların en büyük özelliği bizim bilmediğimiz olan her şeyi bilmeleri. O yüzden onların canı ne zaman isterse fakir fukaraya bir lokma vermek belki o zaman sevaplanırız. Öbür türlü sürünmeye devam
Bu arada Sayın İboağa, sürekli olarak biz ky’ların satmasını ister bir hali var. Merak ediyorum niye?
Örneğin bu firma ile alakalı olmayan Ng recidence i sürekli yazıyor. Bu arada ona da Bilgi vereyim teslimler başlamış.
Benim kanaatim Kutpo bilanço, borçluluk, karlılık ve iş alanı olarak borsa daki şu an. En iyi 10 kağıt atasındadır ancak çok sığ bir kağıt ve patron tahtayı yönetiyor! Bilanço ile oynuyor! İstediğinde Karı gizliyor. Ciroyu düşük gösterebiliyor vb.
Kısaca sinirleri sağlam olmayana bu kağıt para kazandırmaz! Ama iboağa’nın söylediği gibi bir yapı da yok! YTD
Kutpo yapısal anlamda ve sermaye yapısı anlamında borsada bir çok hisseden çok iyi durumda. Denildiği gibi sığ olması ve patron hissesi olması hisseye olan ilgiyi azaltmaktadır. Patron kontrolünde olması nedeniyle iş tamamen şartlar oluştuğunda patron izin verirse hissede yukarı yönlü hareket başlıyor. Bu kadar baskılanmasının sebebi ve yukarıdan ky ya dağıtılan malın aşağıdan toplanması için bu kadar uğraşılmasının sebebinin yine iyi bir hareket yapmak için olduğunu düşündürüyor. Bu ne zaman olur hiç bilinmez. Belki 3 belki 10 yıl sonra. Gereken sabır.
Siz olsanız özkaynakları güçlü, borçsuz, sürekli kar eden, ihracatını sürekli arttıran, fabrikalarını yenilemiş, devletin anti damping uyguladığı bir sektörde Pazar lideri olan, dünyanın en büyük kapasitesine sahip bir fabrikanız olsa bırakırmısınız?
Yer İmleri