Sayfa 173/367 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 2931 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

1.  Alıntı Originally Posted by mekda Yazıyı Oku
    28 krş 29 krş tan verelim çıkalım mı bunu mu diyorsun .Amcalar 41 krştan mallandı.7 sekiz yıldır elinde yüksek maliyetli 60 yetmiş krş tan olan mallar var.Enflasyon muhasebesi yapıyordur bu brkonun yönetimindeki amcalar.Yani paraları pul oldu.Kısaca zararları çok.Kanımca senin benim ve ky lar için değil kendileri için bişeyler yapacaklardır diye umuyorum ve de bekliyorum.Bunlar beyinsizmi , salak mı da aldı milyonlarca lot ,milyonlarca lira para verdi bedelliye katıldı 41 krştan.Yönetimdekiler akıllı insanlardır , vardır bi bildikleri diye umuyorum , umut ediyorum.zira akıllı olmasalar o kadar hisse alacak paraları olmazdı diye kendimce düşünüyorum.Soru 1-Şirket batsa devlet kayyum atasa 28 krşluk şu anki fiyat yerine kaç krş alacağımızı biliyormusun.ya da sana 2. Sorum yıllardır değerleme yapılmayan araziyi şu an bu kötü piyasada satsalar borçlar ödendikten sonra hisse başı kaç para alırız yatırımcı olarak bana bunların cevabını bi zahmet verirsen memnun olurum. Zira doğru cevap verirsen ya da verebilirsen büyüksün üstadsın deyip Forumda üstadlar var bize yorum yapmak düşmez diyeceğim asla yorum yapmayacağım.Forumdaki iyi niyetli temiz dürüst arkadaşlara hayırlı kazançlar diler kötü niyetli arkadaşlara da Allah akıl fikir versin diyorum.Yazdıklarım YTD olmayıp naçizane düşüncelerimdir.
    Hocam zaten istesen de 28 den çıkamazsın. Ben gün için de ara ara 23 24 e 100.000 lot satış giriyorum denemelik. Alıcı 50.000 civarı oluyor.

Hele hele yüklü miktarda lotun varsa 20 ye bile çıkamazsın.

Batsa ve kayyum atasalar demişsin. Bu oç ları bundan önce şirketin içini boşaltmazlar mı sanıyorsun.

Belki de imarın çıkmasını kendileri istemiyor. Arsayı yok pahasına arka planda satacaklar sonra da imar çıkaracaklar.

Eğer bunu yaparlarsa zaten ellerindeki lotların zararı çıkar.

en iyi ihtimalle iyi niyetli olsalar bile beceriksiz oldukları kesin.

Bunların hepsi zengin adamlar. İsteseler geri alım programı açıklarlar ve 41 kuruşun altındaki her kademeyi kaldırırlar.

Ama şirketin prestiji ve ky nin mağduriyeti bunlar için zerre önemli değil.

ama benim bir umudum var.Acaba birileri bu kağıdı keşfedip çoğunluk hisseyi alabilirler mi?

Eğer bu kağıt adam akıllı çalışan birilerinin eline geçerse değil 28 kuruş 41 kuruş bile çok komik olur.

Umudum hep bu yönde. Zaten şu aşamada yapacak hiç bir şey yok.

2. Kır 28 ide rahatla bir oç
    Sizin olmayan şerefinizi ......

3. serkan bunlar 0,20 kruşa getiremezki başver yeterki fabrikayı çalıştrısınlar biraz batırmadan yatrım tavsiyesi degildir

4.  Alıntı Originally Posted by oblakbulut Yazıyı Oku
    serkan bunlar 0,20 kruşa getiremezki başver yeterki fabrikayı çalıştrısınlar biraz batırmadan yatrım tavsiyesi degildir
    Hocam bunlar zengin adamlar.100.000 tl para koysalar kağıt olur 40 kuruş.firmanın prestiji yerlerde.benim üzüntüm ona.29 da 227000 lot satış var.dilerim 20 milyon olsun.birileri alsın da firmayı bunların elinden kurtarsın

5.  Alıntı Originally Posted by serkankacar1980 Yazıyı Oku
    Özel bir sebebi yok ise kim alım yapıp iptal ediyorsa net oç dur.
    Kimseye umut vermeye hakkın yok oç. Azcık adam ol. azcık şerefin varsa adam ol

6. Kağıdı ısrarla 28 kapattırmak isteyen çok sevgili oç spekcik. 28 kapatınca 29 da satmayanlar satacak mı zannediyorsun şeref yoksunu

Bu arada senden 29 alım yapıp sonra iptalini bekliyoruz.29 a yazdığın lot sayısı da teker teker bir tarafına ......

7. batık memsa bile 11 kuruşlardan kalkıp bizi geçmiş yahu ..ne sinir bozucu ...ytd

8.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    batık memsa bile 11 kuruşlardan kalkıp bizi geçmiş yahu ..ne sinir bozucu ...ytd
    Bizim çakma spekcikte 29 geçilmesin diye bir tarafını yırtıyor. 250.000 lot satış koymuş.

Bence bugün 27 kapanış yakışır sana. ne dersin çok sayın oç

Sayfa 173/367 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •