Sayfa 273/522 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. gyo'larda PD\DD oranları,
    YKGYO=0,95
    YGO=0,49
    YGGYO=0,68
    VKGYO=0,51
    TSGYO=15,36
    [OZGYO=0,50
    TRGYO=0,33
    TDGYO=0,81
    SNGYO=19,77
    RYGYO=0-25
    PEGYO=0,59
    PAGYO=0,40
    NUGYO=-2,52
    MSGYO=1,09
    MRGYO=0,19
    KRGYO=0,78
    KLGYO=0,21
    EKGYO=0,45
    DZGYO=0,71
    AVGYO= 0,39
    AGYO=0,63
    Bunun yanında diğerlerin bilançolarını- kısa ve uzun vade borçları,nakitleri-
    sizce ozgyo diğer gyolardan pahalı mı yoksa ucuz mu ne dersiniz
    yatırımları vs incelemek gerekir.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Son düzenleme : metinmetin; 19-01-2019 saat: 01:11.

Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Batık kardeş senden bir ricam var,tuclk sayfasına takas atabilirmisin,günlük ve son 1 aylık mümkünse tabi,atarsanda atmazsanda şimdiden teşekkürler

göndereyim kardeşim...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3. Almayın kardeşim. Adam. Aldıkça. Basıyor aşağı bir haftada 7000 TL zarar yazdım. Burda yada çok alın hisse çıksın bizde zararımızı çıkartalım söz bilirsiniz

Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by garrett mobil Yazıyı Oku
    Almayın kardeşim. Adam. Aldıkça. Basıyor aşağı bir haftada 7000 TL zarar yazdım. Burda yada çok alın hisse çıksın bizde zararımızı çıkartalım söz bilirsiniz

Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Size bir şey söyleyeyim mi,bu kağıdı burda meth edenler ya acemi ky ya da pazarlamacı 25 yıldır borsa tecrübem bunu diyor.kağıt ucuz diyen kişi malı pazarlıyor demektir.bu bu kadar net.haa ucuzsa kendine sakla insanları yönlendirme.kime göre neye göre ucuz bu kağıt 11 i gördü diye ucuz diyorsan 0.50 lerden gitti oralara.yani 0.50 dibi.kağıt 11 den düşerken 3-4-5-6 lı giyatlarda ucuzdu bunlar için o yüzden bu tip spek kağıtlarında spek eköeğini yer ve 345 yıl nadasa bırakır hayl kurmayın.maliyeti bulan kaçsın diyeceğim ama adamlar bir kere kementi boynumuza geçirmiş bırakır mı.amaç maliyet düşürme adı altında mal kakalamak onlarda milyonlarca lot var ama sabır da var.kyy ihlaslara baksın bu kağıdın filmi orda oynandı zaten.bundan on sene önce onlar pazarlanoyordu şimdi 30 karda sürünüyor.vestelzedeleri de gördük biz.ahh ah ky akıllanmayacak.bu kağıda yatırılan her kuruş erimeye mahkum.onu bilir onu söylerim.sadece uyarmak şstiyorum yeni girmek isteyen yada maliyet düşürmek isteyenler için.cemaşta 0.95 lerdeydi bunun yaptığı hareketler pna çok benziyor şimdi kaç 0.70 lerde eee birr zamanlar o da ucuz du diyenler vardı.sonra bu tipler kayboluyor ortadan sana da kafayı sıyurmak psikolojiyi bızmak kalıyor geri hayal kurmayın borsada altın kuraldır.inatlaşmayın.çığ geliyor sen önünde dugacağı m diyorsun iyi o zaman çıkta dur önğnde sonunu gör

5. 4 den 5 den mal yemissin...95 kurustan alanla ayni maliyette gibi konusuyorsun....borsada her kagittan para kazanilir butun mesele kactan maliyetlendiginde..

6.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    4 den 5 den mal yemissin...95 kurustan alanla ayni maliyette gibi konusuyorsun....borsada her kagittan para kazanilir butun mesele kactan maliyetlendiginde..
    Hdi ya ciddi misin? Vay be,0.94 peki yarın 0.57 kuruşa inerse şayet ben de sana mı diyetim 0,94 tten maliyetlenmişdin 0.57 den alanla aynı maliyeti yapıyorsun.ha ha çok komiksin.bak beni iyi dinle rehav ı 110 dan almıştım yaklasık 1 yıl önce o zaman 1.30 dan falan geliyordu ucuz alayım dedim.sonra 1 00 oldu ooooo maliyet düşürülür dedim sonra ne mi oldu 0.60 tan nisan gibi verdim.şimdi nerde 0.60 larda eee ne oldu 8 aydır maliyet düşüren kazandı mı.
    Escom aldım aynı zamanlarda 1.10 lardan o daha yukarıdan geliyordu sonra aynı hikaye 0.60 tan kol kestim iki kağıtta 6-7 bin lira zarar yazdım.şimdi escom nerde 8 aydır 60 larda.iheva aldım 50 lerden sonra bir yıldır 300 da geziyor maliyet düşürsen ne olacak kağıt çöktü çöktü kalkmıyo.ulaş aldım 1.90 lardan ne oldu 0.94 e indi şimdi 1.15 keree sürtüyo ah koçum benim bu işler aöyle düz mmantıkla olmuyor martta seçim açıklanmasıyla tam 35bin lira bıraktım kol kestim.piyasada fiyat neyse odur haa zar atarsın döner o senin şansın.snkrn da vardı 2 üzerinden almıştım 1.40 larda maliyet düşürdüm ne yaptı 1 e indi sonra 4 e bir yıl sonra gitti.spek lot sayıyor enayimi senin aldığın yeri.n üstünden satmana fırsat verir mi.kapana sokıştık yapcak bişey yok zamanımız gidecek ama 1 ay ama 1 yıl ama 3 yıl ders almanız lazım tecrübe bunlar hep yenenkazıklar ama kazık yiycem ben diyorsan serbest borsada yersin zaten

7.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    İnsanların maliyeti 1,50 TL. ve üzerindeyken , çok ucuz alın demeyen birinin şu andaki 0,94 TL. fiyata ucuz demesi , nasıl mal pazarlamak demek oluyor anlayamadım. Yazmak istediklerinizi , bir mantık süzgeçinden geçirip sonra yazsanız çok daha iyi olur.
    Toplu Emirleri silip bir alt kademeye düşmez havası verip sonra bir anda aşağı basmaları sizin gibi ucuz yazıp sonra elimizde kalması pazarlak başka bir şey deyil.

8.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    göndereyim kardeşim...
    Teşekkürler kardeşim göndermişsin baktım.
    Batık kardeş senin bu teldeki program banka programımı nerden aldın ücreti nedir?samsung j5 telde kullanılırmı
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Sayfa 273/522 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •