Bedelsiz sermaye artýrýmý yapmasý için ilk þart hissenin 2tl üzerinde olmasý gerekir
KAAN_A1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip denilen ayný þeyi ygyo da yaptý kamilin satamadýgý hisseyi devreldý ilkgün bu haberle 0.78 kuruþ tavan ikinci gün millet tavan beklerken 0.84 ten 7 dakka içinde taban ve 0.28 kuruþ þimdi eger özdereci ailesi ile zýtlastý ise 0.25 bile olur alan olmassa ki alým girmesin kimse kendi bi ölü kedi sýcramasý ile ilk tepki 0.98 olur 10 dakka gecmez 0.79 bidahada yükselmez buradan özderecide almaz adamýn elindeki hissenin maliyeti 0.15 kuruþ galibin ozdereci elindeki lotla zaten yönetimi kaybetmez 10 kuruþada düþse hisse þirket onun bir Allahýn kuluda diyemez niye böyle spk ta þikayet etsen savunma hazýr hangi gyo gercekdegerinde dese örbek emlak gyo verse ceza bile almaz yatýrým tavsiyesi degildir lakin alýcý olmasýn kimse tahtaya elinde 1 liranýn üstü arkadaslarada gecmiþ olsun der hayatlarýnda acý bi tecrübe sahibi olduklarýný dile getiririm
Way way ne oldu hissemi alacaksýnýz altta alayým mý diyorsunuz yada bir grubun var bu hissede nam yapayým diyorsunuz sen milleti salak mý zannettin bizde taþ çatlasýn 10 milyon lot çýkar gerisi kimde ise o düþünsün en az 50 milyon da galipte o iþini bilir sen sýkma canýný bak iþine
KAAN_A1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse hakkýnda bu kadar olumsuz düþünen ve yazan kiþilerin ,neyi amaçladýklarýný gerçekten çok merak etmekteyim Böyle olumsuz yazmanýn bir faydasý olacaksa , bunu akla ve mantýða uygun açýklayýn , ikna olursam ben de olumsuz yazacaðým. Þahsen , ben elimde olmayan bir hisse topiðinde genelde yazmam. Hissesini aldýðým bir þirketin topiðinde ise , hep olumlu düþünür ve yazarým. Aksi bir hareket tarzý , zaten kiþinin kendisiyle çeliþmesi demektir. Aklýma yatmayan hisseyi almam. Ýyi hesap edemeden aldýðým bir hisse olursa hemen satarým ve topiðinde de olumlu veya olumsuz yazmam.
Arkadas 43 bin kayýp ettim ygyo da bundada 1.01 den 0.94 e kadar aldým aldýkca bastý 140 bin lot oldu piþmanmýsýn piþmaným galibin bu derece satýþ iþtahlý oldugunu gördüm 0.94 alýþý 0.95 40000 bin verdim dikjat ettiyseniz her kademe 0.95 den 0.96 ya cýktýhý an global karektersizi basýyo 0.94 te alýyo solugu alýþlar dalga gecer gibi 10 lot 1 lot 3000 lot iþ alýyo piramýt satýyo seker alyo kademe yukarý cýkcak havasý oluþuyo 0.96 satýþým 3 saat bekledide sýra gelmedi satýþta tam alým hýzlanýyo ******** global kut 400 bin satýþ hopp 0.94 seans kapanacagýna yakýn 0.96 gene basladý global 700 bin satýþ hooop 0.93 yalanmý alan alýr biz yandýk 7500 zarar bana göre cok benden yukarýda maliyetlilere az gelebilir 1993 ila 1998 arasý prtföyünde yaslý binalar iþ merkezleri var 21 yýllýk köhne yapýlar kötülemiyom ama gyo larýn pd si 0.34 ile 0.75 arasý galib denende eðer bunu gözden cýkardýysa bende dahil herkese gecmiþ olsun acýlýþta 0.97 ye kadar 300 bin lotla tepki yaparsaki o da zor bu adam 0.94 maliyetliye 3 kademe yedirmez gene diyorum özdereci %51 kendinde 0.10 da düþse iplemez degeri borsada düþse ne sanki icradanmý satýlýyo gayri de üzülsün yoksa 0.10 oldu diye kiracýlar 5 binlik kirayý 1 binliramý ödeyecek adamýn kaybý ne anlamak istemediðiniz durum bu
Yer Ýmleri