Himmet karadağ varlık fonunun başındayken bist tin halka arzı 3. Çeyrekte olacaktı piyasada dolar fırlayınca vaz geçildi bu yıl çok farklı olur. Finans piyasalar çok güçlü dikkatinizi çekiyordur bankalardaki haraketler arkasından dalga dalga reel sektöre yayılacaktır.
İnşallah top borsadadır ve iyide ediyorlardır yani ince eleyip sık dokusunlar.bu bize yarar.bu arada evet haklısın reel sektöre büyük teşvikler ve destekler var.bir şirketin borsata girmesi demek paraya ulaşması anlamıba gelir ve bu teşvik ediliyor .duam budur.iyi geceler olsun.selametle..
2 onur 2 çbs oto boya arsanın kayıtlı olduğu şirkette pay dağılımı nasıldı .
Arsanın 48 dönümü oto boyaya kayıtlı kalan hangi şirkette bilmiyorum. Oto boyada Pay dağılımı çoğunluğu printaşta
Aslında çbs oto boyalarının çbs gayrimenkul e dönüştürme taahüdü var ama bildiğim kadarıyla bu olmadı ve hala çbs oto boya olarak devam ediyor....aklıma şuda gelmiyor değil yıllar önce verilmiş bu taahüd acaba takyidatsız ve tertemiz olan oto boyaları ,gayrimenkul e mi dönüştürülecek ve bunun üzerindenmi gidilecek(printaş tarafı)diger taraftanda boya ve oto ürünleride çbs satış ve pazarlama olarak(çbs boya tarafı)...eger varsa bir anlaşma çbs satış ve paz .ya ortaklık yada belli bir süreliğine isim halkını o hepimizin bildiği malum firmaya kiraya verilmesi tabi tüm isim hakkıyla....diğer taraftan gayrimenkul tarafıda o meşhur A.B.O.(Y) ya ..
yıllar önceden plan yapılmış çbs boya ve diğer firmaların arsa payları oto boyada toplanmış.oto boyanın etkili ortağı printaş.printaşın hisselerini kim topladı.tahsisli sermaye arttırımındaki hisseler kimde .ben tahmin ediyorum.dönüş tekrar printaş üzerinden yapar çünkü toplamış oldukları baya hisse ve arsa nin hisseleri kim ne derse printaşta çabuk yatırımcı çeker çbs boya daki hisselerini satıp nakit girdisi sağlarsa printaş tosuncuk üzerindende ilk beş yıllık satışların bu şirket üzerinden olursa kardan pay alıcak.oto boya işinide patlatır ise müthiş bir güven tazeler arsa ellerinde olduğu için arsanın 2023 değerleri ve ordaki arazi durumların net lik kazanacağını düşünürsek ikinci müthiş beklentiyi oluşturur 2 onur 2 arkadaşımızın beklentileri olur benim düşüncem .ben a.b.o. 'nun yerinde olsam böyle bir plan yaparım .bakalım bilanço gelirse şekillenir beklentim .
Yer İmleri