Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. siyasiler diyor ki "gerekirse bu millet aç kalır yine de diz çökmez."

Siyasiler milletin üzerinde mi ? Onlar neden kemer sıkmıyor ? Aç kalmıyor ? Bedel ödemiyor ?

Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    siyasiler diyor ki "gerekirse bu millet aç kalır yine de diz çökmez."

Siyasiler milletin üzerinde mi ? Onlar neden kemer sıkmıyor ? Aç kalmıyor ? Bedel ödemiyor ?
    Siyasiler uyanık , kendileri gecekonduda yada kiralarda sürünen geniş kitleler helal olsun diyorlar. Ne yazık ki durum bu.

3.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Siyasiler uyanık , kendileri gecekonduda yada kiralarda sürünen geniş kitleler helal olsun diyorlar. Ne yazık ki durum bu.
    Derdim büyük, Sizin tespitinizi doğrulamak için yazıyorum. Bu pazar günü 140 kişilik Kat malikleri genel kurulunda ; yöneticiye 3 bin tl, denetçilere ( 3 kişi ) ayda 250 tl. teklifi geldiğinde, ben divan başkanından söz alarak '' Sayın komşularım, bu binada bahçe yok, havuz yok. Kuru bir blokta yöneticiye 3 bin tl. çok fazla. Rant büyük kavga büyük. Ben 5 kuruş istemiyorum ve her gün burada bulunacağım, yeter bu soyguna son verelim. Denetçilere para vermeyelim. Gönüllü 2-3 komşu denetlesin '' dediğim halde oylama yapıldı ve 3 bin maaş isteyen kişi yönetici seçildi. Bana sadece 12 oy verildi. Demek ki , deveye diken insana seven yaranıyormuş.
    Umutabi nin dediği gibi helak omak için can atan bir toplum olduk. Olan bize de oluyor bu gerzekler yüzünden.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Derdim büyük, Sizin tespitinizi doğrulamak için yazıyorum. Bu pazar günü 140 kişilik Kat malikleri genel kurulunda ; yöneticiye 3 bin tl, denetçilere ( 3 kişi ) ayda 250 tl. teklifi geldiğinde, ben divan başkanından söz alarak '' Sayın komşularım, bu binada bahçe yok, havuz yok. Kuru bir blokta yöneticiye 3 bin tl. çok fazla. Rant büyük kavga büyük. Ben 5 kuruş istemiyorum ve her gün burada bulunacağım, yeter bu soyguna son verelim. Denetçilere para vermeyelim. Gönüllü 2-3 komşu denetlesin '' dediğim halde oylama yapıldı ve 3 bin maaş isteyen kişi yönetici seçildi. Bana sadece 12 oy verildi. Demek ki , deveye diken insana seven yaranıyormuş.
    Umutabi nin dediği gibi helak omak için can atan bir toplum olduk. Olan bize de oluyor bu gerzekler yüzünden.
    Sn. Ressam olanı biteni küçük ölçekte resmettiniz. Memlekette de durum bu maalesef.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    .... Ben 5 kuruş istemiyorum ve her gün burada bulunacağım, yeter bu soyguna son verelim. Denetçilere para vermeyelim. Gönüllü 2-3 komşu denetlesin '' dediğim halde oylama yapıldı ve 3 bin maaş isteyen kişi yönetici seçildi. Bana sadece 12 oy verildi. Demek ki , deveye diken insana seven yaranıyormuş.
    Umutabi nin dediği gibi helak omak için can atan bir toplum olduk. Olan bize de oluyor bu gerzekler yüzünden
    Bizde yönetici aidat vermiyor yoksa kimse yönetici olmak istemiyor..
    Ama sizin site de artık meclis gibi olmuş vekiline işkembeden 3750 tl aylık!
    Diş hastane telefon ulaşım vb. de karşılasınlar bari 4/4'lük olsun..

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Birde güzel bir lojman yaptırsaydınız Apartman yöneticisine, gelecek sene yöneticilik sisteminden=> başkanlık sistemine bir geçiş düşünebilirdiniz. Lütfen biraz büyük düşünün sayın Ressam

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •