Sayfa 311/521 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. Sabah ola hayrola

2.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    0.76 tabandan alanlarda yarın inşallah batar 60 açar tepetakla gider bu kağıdı alan herkes batsın şakam yok acımam yok...
    Mal misin??? Yoksa mal taklidi mi yapıyorsun... sen bat... biz niye batıyoruz... zaten canimiz sıkkın... kufur yersin bak

3.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    0.76 tabandan alanlarda yarın inşallah batar 60 açar tepetakla gider bu kağıdı alan herkes batsın şakam yok acımam yok...
    böyle düşünce olmaz üzgünüz kaybınız için ama burası borsa alan alır satan satar..

4.  Alıntı Originally Posted by BMW23 Yazıyı Oku
    Mal misin??? Yoksa mal taklidi mi yapıyorsun... sen bat... biz niye batıyoruz... zaten canimiz sıkkın... kufur yersin bak
    Konuşma cevap verme benim canım senden sıkkın...
    Kafamı bozma..

5. Galip niyeti bozmuş millet investte habire tabandan 20bin aldım 50 bin aldım yazıyor taban olmuş kâğıt alınmaz.ytd
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6.  Alıntı Originally Posted by BMW23 Yazıyı Oku
    O arkadaşın derdi kimse mala girmesin boylece alıcı gelmez ve tahtayı kaldırırlar ama öyle olmuyor o işler...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. Takaslarda satan galipin kurumu alan ky kurumları yarında elini boşaltmaya kalkarsa tabana kadar bitirir herhalde
    Direk düşüğe veremez verirse millet kol bacak keser o yüzden indir kaldır yapması lazım gel gel demesi lazım
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

8. Kaç taban oldu akıllanmadınız ne yazacaktık uçacak kaçacak mı yazalım.zarar oldu tonla hala uyarıyoruz galibin önünde sıraya geçito insanlar.adam çakıyo işte göz var nizam var.

Sayfa 311/521 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •