Sayfa 46/87 İlkİlk ... 36444546474856 ... SonSon
Arama sonucu : 691 madde; 361 - 368 arası.

Konu: KRDMA - Kardemir A

1.  Alıntı Originally Posted by mhsnasn Yazıyı Oku
    100 bin adet KRDMB vardı hepsini KRDMA ya çevirdim herkes A gidecek diyor bakalım göreceğiz ben kandım siz kanmayın Yatırım tavsiyesi değildir

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnandım mı desem,kandım mı..Ben de A-B alıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    İnandım mı desem,kandım mı..Ben de A-B alıyorum.
    Hayrını gör

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bildiğim doğru A-B en az KrdmD ile aynı fiyatta olmak zorunda,bu yüzden mevcut fiyat farkıyla asla D almam.Yöneticilerin beyanlarına göre kar beklentisi de muhteşem ve de A.B.D.ile vergi sorununun düzeltilmesi sürpriz olmaz.Uzun vade yeni yatırımların ve limanın devreye alınması,belki de kanal Istanbulun gündeme gelmesi potansiyel beklentiler..Umut fakirin ekmeği bekleriz.

Hissenin hakim gücü milleti a Dan uzaklaştırmak için 40 takla attı,amuda kalktı ,sebeklik yapıyor yine olmuyor.olmaz çünkü aptalca hareket yapıyor.2014 de a sabit b yi katladı, olmadı.simdi d yi katladı yine olmadı.aslinda büyük bir güce ulaştığı da görülüyor a da. Yukseliş de geride bırakıp, düşüşte en önde gidiyor.artik okadar siritiyor ki a nın baskilandigi. Inadına a alasim geliyor.ormegin dun.sanki endeks kırmızı yansada fiyatı aşağı çeksem havası vardı.endeks kırmızı yandığı anda Hisseyi 1,97 ye bastı. Ağzımı bozacak.la angut d günü yeşil kapatıyor Ken a da fabirka mi battı.biri şu öküze hepsinin bir fabirka olduğunu söylesin 😂😂

5. Boran kardeş,uzun zamandır takip ediyorum. Mileti A almaya ikna ede ede bu tren Hindistan trenine döndü. 100 bin lot alanlar var. böyle on kişiye aldırsan bir milyon lot olur. Spek bu yükle yola çıkar mı? Hala milleti davet ediyorsun... Bi sus be kardeşim!!!Yeni bi şey de demiyorsun!!! Yola çıkma gecikiyor... Makas kapanmıyor... Ben spek olsam ben de kapatmam

Alıntı Originally Posted by kkkarabuklu Yazıyı Oku
    Boran kardeş,uzun zamandır takip ediyorum. Mileti A almaya ikna ede ede bu tren Hindistan trenine döndü. 100 bin lot alanlar var. böyle on kişiye aldırsan bir milyon lot olur. Spek bu yükle yola çıkar mı? Hala milleti davet ediyorsun... Bi sus be kardeşim!!!Yeni bi şey de demiyorsun!!! Yola çıkma gecikiyor... Makas kapanmıyor... Ben spek olsam ben de kapatmam
    hep bana diyorsun.ben uzun vadeciyim , spek düşünsün.

Hep aynı numara.ucbes küçük yatırımcı biraz fazla lot alsın, hareketsiz bırak, yükselişe katma, düşüşte önce ve hızlı düşür.bunlar oluyorsa doğru adres.

8. Bu bir kuraldır: B.y. hisselerin çoğunu almayınca yola çıkmaz...

Sayfa 46/87 İlkİlk ... 36444546474856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •