Originally Posted by reha kaya Dogalgazikta acaip indirimi bu gunleyin gordum, gecen ay 355 gayme gelen fatura, 390 gaymeye dusmus! Zombi hep ayni ayarda yandi, halbuki. Aralık ve ocak ayı faturalarını yanyana koyup satır satır inceledim. Yuzde 10 indirim yapıyoruz dedikleri indirim birim fiyatta %3.
Originally Posted by erman07 olay pintilik degil reha abi tuvaletlerde usd gecmiyor sıkıntı orda Biz uyari görevimizi yapalım da, sosyal medyada dolarına kıyamayan dolarcinin, paçalarından akanlar videosu görmeyelim diye!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by nsrtckr15 Bence uğraşmayalım sabah evden çıkarken bez bağlayalım olsun bitsin[emoji16][emoji16] Bez kaç para haberin varmı senin.
Canım kısır çekdiydi,bahara gadar ölmem herhal... Bu fiyatnan sovan yiyenin...parası çoktur..
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Originally Posted by erman07 olay pintilik degil reha abi tuvaletlerde usd gecmiyor sıkıntı orda Yani makastan zarar ediyoruz diyorsun. Sende haklısın.
Makarna yiyin makarna...O da kuru kuru...Yağ bile koymayın...En ucuzu ve bereketlisi o...Bi de yanında çeşme suyu (en ucuzu suyun herhalde)...Ki midede iyice şişsinler... Ulen yokluk yıllarına döndük iyi mi yine...Yıl olmuş 2019...
Originally Posted by boschyatirim Bez kaç para haberin varmı senin. Akşam çıkartır kurutur sabah tekrar bağlarız[emoji41][emoji41]
"Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur". Mustafa Kemal ATATÜRK
buyrun bugün antalya hal fiatları
Forum Rules
Yer İmleri