Konumuz dışı ama söylemeden geçemeyeceğim. 2013 yılında Ankaradaki evimde bir kiracım vardı, dillere destan. Sahte şahıs beyanı, sahte imza, 8-9 aylık kirasını ödemedi, kalorifer dahil aidatlarını ödemedi. Suyunu, elektriğini ödemedi, kesildi kaçak bağladı. Uzun bir konu ama bilindik![]()
Herşeye ramen İstanbulda veya Ankarada merkezi bir konumda kelepir, yatırımlık bir yer bulduğumuzda (herkes adına konuşuyorum) imkanlar denkleştirilmeye çalışılır, krediler organize edilir ve alınır, kiraya verilir. Hatta gelecek kira ile emeklilik hayalleri bile kurulur. Bence bu algı çok yavaş ama süreklilik arz eder bir şekilde değişmeye başladı. Forumda diğer temettü hisselerinde yazılanlara bakarsakta teyit eder bir durumda.
Bu gün için konuşmuyorum ama algı değiştikçe KY ve orta büyüklükteki yatırımcının bu tarz devamlı temettü ödeyen hisselere ilgisi artacaktır. Yabancılar bu kafayla giderlerse orta ve uzun vadede ellerinden tuttukları hisse oranını KY, orta büyüklükteki yatırımcıya ve Türk fonlarına kaptırmaları içten bile değildir.
Saygılarımla...
Sizlerle fikirlerimi paylaştım, yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri