Originally Posted by
whiningman
Arkadaþsalar piyasa öyle bir hale gelecek ki bugünleri arar olacaðýz. Bence bu yazýlarla ancak birbirinizi incitirsizniz baþka bir halt olmaz. Ama þundan Emin’im bu portakalýn suyunu Feyyaz bey içemiyecek kendisi 10 numara bir þahsiyet ancak yanlýþ hamleler yüzünden zor durumda. Ama beni ne Feyyaz ne Ali ne Mehmet ilgilendiriyor. Ortada bir deðer var elbet Feyyaz olur Ahmet olur hak ettiði yeri bulur. Kýsaca beni ilgilendiren kýsmý tez zamanda olur kimle olacaðý ise umrumda bile deðil. Sabýr ve sabýr allah kredi bataðýnda olanlarýn yardýmcýsý olsun. Yoksa unutmayýn eðer kredi yoksa herkes pamuk gibi soft Çelik gibi saðlam dursun. Filler tepiþþin seyirciler seyretsin
Herhalde Ý.T de BUCIM de çok fena sýkýntý da o da ondan düþüyor sanýrým.Mesela bir eli yaðda bir eli balda TUKAS var o da ondan yükseliyor sanýrým.Ha bir de BÝST te bir ilk var.Brüt takas getirilen daha önce hiç örneði olmayan POLHO.
Kim tepiþirse tepiþsin.Tepiþecekse bu iþler illa hisselerin dip fiyatlarýnda olacak diye bir kaide yok.Bunu yapmaya kimin meraklý olduðu belli.
Bugün hacmin kralý olmuþ kelime eden yok.Baþka kurumlar yapýnca çakallar diyen ama ayný iþleri GEDÝK yapýnca gözleri görmeyenler var mesela bu topicde bunlarýn alayý normal bir biz anormaliz.Ha bir de gemi þilep yanaþtýrdýk deyik kayýk bile zor yanaþtýranlar var.Ama sýkýntý yok bu topicde mal pazarlanýyor.Aylardýr býrak topiði bak geçtim özelde bile benden BTCIm le ilgili kelime duymaya hasret olanlar var.Ben kimse ile konuþmadan nasýl mal pazarlýcam valla düþünen yok.Bunun yanýnda herkesle BTCIm konuþup ondan aldýðý lafý diðerine bilgi diye lanse edene hiç laf yok.Þirketi batýrýp kayyuma devredenler hiç yönlendirme yapmadý zaten.ve de en ilginci bu arkadaþlarýn tahtada bu iþleri yapanlarla dirsek temasý olup bazý kiþilerin hürafeleri yüzünden bunu burada herkese yutturmalarý.Bunlarýn hiçbirinde bir sýkýntý yok.Buradaki tek arýza biziz.
Bir tanesi 10 lirada ekstra alým yapýn sizde kýsa zamanda para kazanmanýn zevkini yaþayýn diye yazýp bizi tiye alýyordu þimdi herkesten çok o aðlýyor burada ona bile kelime yok ama bize var.Deðil mi sayýn Badi öyle ya siz bu topicde her daim ne olmuþ çok iyi bilirsiniz.Ama bunlar sanýrým gözlerinizden kaçtý.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 25-01-2019 saat: 21:43.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri