Sayfa 327/1527 İlkİlk ... 2272773173253263273283293373774278271327 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. kozaa
    onay alındı yeşil ok ile turkuaz mavi ile de kanal dirence kafa attı

bu KOZAA 6,97 ÜZERİND EKALDIKÇA FORMASYON HEDEFİNE GİDECEKTİR BUNDAN ŞÜPHEM YOK TEK ÇEKİNCEM 6,97 ALTI 1 GÜNLÜK KAPANIŞ BİLE OLMASI YETER. 7,50 ÜSTÜNDE HİSSEYE POZİTİFİM 7,72 ÜSTÜNDE İSE AKIMIN HIZLANACAGI YER..

2.  Alıntı Originally Posted by FKK Yazıyı Oku
    Ustad slm.Dun baya yazismistik koza nin onumuzdeki donem seyri ve sahiplik sorunu cozulmeden bilanconun fiyatkanmatacagi vs.
    Bugun sonrasi da mhkm sonuclanmadan 4.60 - 8.40 araliginda gitgel yapacagini dusunuyor muyuz? Yoksa ons ve 100bin uzeri trenddeki endeks ile onceki zirvesi 8.90 lar???
    BUGÜN acıklanması istemeyen bir abimizin verdiği haber etkisiyle bu hareketi yaptı (lütfen ısrar etmeyiniz mahkeme vs değil haber.. bunun yanında altın onsdaki de artış katkı sağladı. Bu hisse ile ilgili ne isterseniz sorunuz ama özelden lütfen bu konu ile ilgili tek soru sormayınız yanıt vermeyecem. paylaşılması istenmiyor. saygı duymanızı bekliyorum sadece.)
    4.60-8,40 -------> galiba net yazıyım 6,97 altında 4,60 potansiyeli var bu hissenin rüştünü ispat etti bu konuda 7,72 üzerinde de 8,40 herzaman potadır
    ASIL İVMELENME GÜNLÜKTE YUKARDAKİ DÜŞEN MAVİ DİRENCİN KIRILIMI İLE OLUR...
    BU HİSSENİN ASIL BEKLENTİSİ BİLANÇO DEĞİL BU BENİM ÖNGÖRÜM

3. Deniz abi ipeke durum nasıl

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    BUGÜN acıklanması istemeyen bir abimizin verdiği haber etkisiyle bu hareketi yaptı (lütfen ısrar etmeyiniz mahkeme vs değil haber.. bunun yanında altın onsdaki de artış katkı sağladı. Bu hisse ile ilgili ne isterseniz sorunuz ama özelden lütfen bu konu ile ilgili tek soru sormayınız yanıt vermeyecem. paylaşılması istenmiyor. saygı duymanızı bekliyorum sadece.)
    4.60-8,40 -------> galiba net yazıyım 6,97 altında 4,60 potansiyeli var bu hissenin rüştünü ispat etti bu konuda 7,72 üzerinde de 8,40 herzaman potadır
    ASIL İVMELENME GÜNLÜKTE YUKARDAKİ DÜŞEN MAVİ DİRENCİN KIRILIMI İLE OLUR...
    BU HİSSENİN ASIL BEKLENTİSİ BİLANÇO DEĞİL BU BENİM ÖNGÖRÜM
    Ustad, cok sasirdim. Ilk defa bilgiyi paylasmadiginizi goruyorum. Buranin olusum amacina ters oldugunu dusunuyorum bu yazdiginizin. Anlayisiniza siginarak yaziyorum. Peki bunun sorumlulugu altinda kalmaz misiniz bilgi ters cikar ve para kaybeder isek?

5.  Alıntı Originally Posted by fkk Yazıyı Oku
    ustad, cok sasirdim. ılk defa bilgiyi paylasmadiginizi goruyorum. Buranin olusum amacina ters oldugunu dusunuyorum bu yazdiginizin. Anlayisiniza siginarak yaziyorum. Peki bunun sorumlulugu altinda kalmaz misiniz bilgi ters cikar ve para kaybeder isek?
    bugünkü hareket ile fiyatlandı. Belkide daha da fiyatlanır. Haberin kaynağı forumda. Kendisi izin vermiyor. Kendisi de paylaşabilir abimizin. Saygı duymak gerek hocam. Bu konuda eleştirende olursa niye paylaşılmıyor diye onuda anlayış ile karşılarım.

6. XAUUSD(ALTIN/ONS)

haftalıkta bu bar cok değerli

1310 sağlam direnç

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    bugünkü hareket ile fiyatlandı. Belkide daha da fiyatlanır. Haberin kaynağı forumda. Kendisi izin vermiyor. Kendisi de paylaşabilir abimizin. Saygı duymak gerek hocam. Bu konuda eleştirende olursa niye paylaşılmıyor diye onuda anlayış ile karşılarım.
    Cok ilginc. Sizinle paylasilabilen ancak diger yatirimcilar ile paylasilmayan bilgi. Umarim kendisi bu paylasimsizlik hatasindan doner.

8.  Alıntı Originally Posted by FKK Yazıyı Oku
    Cok ilginc. Sizinle paylasilabilen ancak diger yatirimcilar ile paylasilmayan bilgi. Umarim kendisi bu paylasimsizlik hatasindan doner.
    hocam insanlar burda cogu seyi zaten paylaşıyor. Elinde bulunan özel bilgileri paylaşılıp paylaşılmaması kendi özelinde diye değerlendirsek daha doğru olmaz mı ? yani bir zorunluk yok demi? beni yakın bulup paylaşmış olabilir bu yazıdan sonra ilerleyen günlerde olası haberi de paylaşmayabilir onuda anlarım artık. Sizin bilanco beklentisi üzerine yanıt verdim sadece. kozaa da sadece bilanco diye beklenti yok asıl beklenti de bence bilanco değil diye.

Sayfa 327/1527 İlkİlk ... 2272773173253263273283293373774278271327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •