Sayfa 449/810 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon
Arama sonucu : 6476 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Sayın joseph de souza; ben yılsonu en fazla 350 kar beklerken siz buna bile pek tahammül edememiş, yılsonu kafadan 400 milyon kar bekliyordunuz ama üstüne 100 bin mal boşalttığınızı söylediniz. Bu iki eylem tezat değil mi? Satmanızda iş yatırımın son çeyrekte sadece 35 milyon kar gelecek demesi mi ve muhtemelen diğer aracı kurumların az gelecek demesi mi etken?

2.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Sayın joseph de souza; ben yılsonu en fazla 350 kar beklerken siz buna bile pek tahammül edememiş, yılsonu kafadan 400 milyon kar bekliyordunuz ama üstüne 100 bin mal boşalttığınızı söylediniz. Bu iki eylem tezat değil mi? Satmanızda iş yatırımın son çeyrekte sadece 35 milyon kar gelecek demesi mi ve muhtemelen diğer aracı kurumların az gelecek demesi mi etken?
    bir çok etken var evet kabul etmek lazımki 12 aylık iyi gelmeyecek hissedeki düşüşün sebebide bu fakat 2019/2 dönem karlılıkta çok iyi rakamlara ulaşılacak hatta kordsa nın kendi hedefi dahi geçilecek. hissede 100 bin lot mal satma nedenim elbetteki bu fakat geri alma imkanı verirse sattığımız malları yerine koyacağız elbette.

3.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    yani diyorki ele veririm talkımı kendim yutarım salkımı
    Fani dünyanın sefası bir kuru kavga imiş, gerçeğiyle insan olmak her şeyden âlâ imiş.

4. Hayde bakalım tuzak mi bu hareketler yoksa Aşağı Allahım sana geliyorum mu oluşacak hem sn fredim, josef vs ismini sayamadigim bir çok arkadaş tekrar aramızda gelecek mi? Gerçi çok isim sayamiyorum genelde çok isim olmadı. Ytd.

5. Tahtaci çok zor durumda mısın? Pek bir kararsız gördüm. Neden bu kadar problem ettin. Bana yukarı çıksa biyik aşağı düşse sakal olur. Ne yapacaksan her türlü baba birseyler yap artık. Aşağı yukarı farketmez o baba şeyler. Her türlü uyar. Kaç tane manyak var ki benim gibi. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    1. denemede düşen kanal üzerine çıksa da tutunamadı.
    Pazartesi, düşen kanal değeri (eğim-zamansallık nedeniyle) yaklaşık 9.18TL olacak.
    Güçlenemezse kanal baskısı ile 9TL civarına gevşemesi mümkün.
    Tutunabilmesi durumunda ilk atak 9.50TL ye kadar uzayabilir.
    Karar sürecinde her iki yönde hızlı hareketler olabileceğinden özellikle saatlik, günlük trade edenlerin dikkatli olmasına yarar var diye düşünüyorum.
    Kardeşim tebrik ederim.Yorumunuz çok başarılı.Ben çok yararlandım.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yarınki hareketi ben de merak etmek zorundayım.
    YTD

8. Endeksi belli hisselerle bir seviyeye getirdiler. Şimdi para yayılmış durumda. Kim nereye girmek istediğinde kararsız öyle bir sınır yaptılar ki tebrik ediyorum tahtaciyi tabi endeksi ayarlayan tahtaciyida. Yani döviz açık pozisyonu şirketler son çeyrekten etkilenmiş havası varken aslında biz Şubat ayinı yaşıyoruz. Yani bilançolar kapandı. Bilancolar kapandı demek bizim bilmedigimiz rakamlar hedge ler emtialar döviz pozisyonları. Herkes son çeyreği yaşarken ben ilk çeyreği düşünüyorum. Artık 2019 yilindayiz. Hayaller son çeyrek ama gerçekler ilk çeyrek. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 449/810 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •