Sayfa 161/999 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    31 Ocak Perşembe 12:17 AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETİ ZAMLANDI, OTOMOBİL GEÇİŞİ 32,10 TL OLDU - HT

Ohhhhh...SOKKKK...Müstehak bu millete !!!
    Patlıcan-bibere laf ediyorlar marketlere yasaklıyorlar ama AVRASYA 23.30 dan 32.10 TL ye çıktı

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    2019 da sırtımızı yaslayacak duvar zor bulacağız galiba
    Geçen gün bana gereksiz kızdın, birikimleri korumak zor diyorsun ya bu ülkede...

İşte denk geldi de BIST ten biraz nasiplendi insanlar yılbaşından beri (küfe ile para kazandılar)...şimdilik tabii...

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...si-50602yy.htm

Iste son haftalardaki gelismelerin gercek nedeni...

Syg,
    Kıbrıs ve Suriye şartlarını kabul ederler ise kendileri ile bariz çelişirler, hele hele arka bahçedekinin güvendiği dağlara kar değil, dolu yağar. Şartları kabul etmiş görünüp mümkün olabildiğince yüksek miktar kredi temini ve hemen kullanıma açılması sonrası nerede kalmıştık politikası tercihi ile yola devam edilmesi muhtemeldir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    31 Ocak Perşembe 12:17 AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETİ ZAMLANDI, OTOMOBİL GEÇİŞİ 32,10 TL OLDU - HT

Ohhhhh...SOKKKK...Müstehak bu millete !!!
    Aaah, oooh diye sesler gelir oldu...
    Open yarasir diyorum ben...
    Kim daha gusel operse o datli olur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Ampulcude degilim arka bahcecide degilim, sadece arka bahceci dediginiz adamla ilgili bilmediginiz cok onemli seyler biliyorum ve diyorumki o birsey yapiyorsa bir bildigi vardir, kendini satar gene vatanini satmaz, bu yuzden izleyin gorun diyorum, zaten baska bisey yapma sansiniz yok.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun anlamadım? Adam siyasetçi bir dediğinin tam tersini yapıyor sürekli. Her şey siyasi menfaat bunlar için. Özellikle Türkiye'de MHP Türk milliyetçilerinin yüz karası. Dansöz gibi. Çıkar neredeyse orada.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Kıbrıs ve Suriye şartlarını kabul ederler ise kendileri ile bariz çelişirler, hele hele arka bahçedekinin güvendiği dağlara kar değil, dolu yağar. Şartları kabul etmiş görünüp mümkün olabildiğince yüksek miktar kredi temini ve hemen kullanıma açılması sonrası nerede kalmıştık politikası tercihi ile yola devam edilmesi muhtemeldir.
    Ne zaman celismediler ki?
    Nasilsa tum iletisim araclari ellerinde, bir sekilde yine yuttururlar allayip pullayip...

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    6 ay once doviz alan vatan hainidir..
    6 ay sonra ayni vatandasa doviz ile hazine bonosu satmaya kalktilar..
    Syg,

8. Son zamanlarda oran paylaşımı yok denecek kadar az. Herkesin vade dönüşü aynı tarihlere denk geliyor olamaz. Muhtemelen oran alıp parasını bağlayan arkadaşlar oran paylaşma gereği duymuyor olabilir. Bunun sebebi konu dışına çıkılması, tartışmalar v.s nedenlerden dolayı olabilir mi?

Sayfa 161/999 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •