Sayfa 566/928 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. gübre sektörü çok iyi olur gubretaş kötü olur o zaman ümitli olunur....şuan sektör bitik durumda....bu sektörle ilgili hisselerde dünyadada türkiyedede bitik durumda....öncelikle sektörün cazip olması lazım....gıda enflasyonu olduğu sürece gübre fiyatları artmaz.....artan ne var girdi fiyatları....hammadde ithal...doların ucuz olduğu dönem hep söyledik yurt dışı fosfat yatırımı yapılmalı diye takan olmadı....şimdi ne olacak bu şekilde devam ederse konkordatoya kadar gider gübre şirketleri.....çözüm ne hükümetin tarıma desteği 15-20 milyar değil 100-120 milyar olmalı....şirketleri artık rahat bırakmalı şirketler zamlarını yapabilmeli kar marjını artırmalı....bunu çiftçi zamlı bir şekilde gübreyi almalı ama bu zammı kendi değil hükümet desteği ile almalı.....çiftçinin gübre kullanımı artırılmalı....bu şekilde gübre pahalı ve çiftçi için çok ciddi girdi....kullanması gereken gübreyi kullanamıyor......hükümet tarımın problemlerini tüketicinin problemlerini gerçekten çözmek istiyorsa tarıma ayrılan bütçe ciddi anlamda artırılmalı kendimize yeten toplum olmalıyız.....

2. Senet yol alırken değişik bir strateji izliyor,karda yürüyor misali,benim hedefim değişmedi 3.59 olucak mı bakalım, ekliyoz,asla tavsiye değildir,benim fikrimdir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Senet yol alırken değişik bir strateji izliyor,karda yürüyor misali,benim hedefim değişmedi 3.59 olucak mı bakalım, ekliyoz,asla tavsiye değildir,benim fikrimdir.
    [emoji41]

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Denemelik 2,91 aldığım malı 3,22 verdim, 3,35 civarı satayım dedim giremedim bi türlü sabah kısmet değilmiş, kalanlara bol kazanç. 2,96 desteğine gelirse denemelik alırız yine. Endekse rağmen bu dönüşü yapan hissede endeks düzeltmesine girmek istemiyorum. Ytd

5. Şirketimiz ile Socar Turkey Enerji Anonim Şirketi ("STEAŞ") (Beraberce "Taraflar"),

STEAŞ'ın bağlı bulunduğu SOCAR şirketler grubu petrokimya tesislerinden ve yakın coğrafyadaki diğer üreticilerden karbamit/üre ithal edilmesi ve ithal edilen karbamit/ürenin Türkiye Cumhuriyeti iç pazarında ve yurt dışı pazarlarda satılması faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla Taraflar arasında bir "Potansiyel İş Birliği"nin gerçekleştirilmesi ve bu çerçevede faaliyette bulunmak üzere her iki tarafın da paylarının %50 (yüzde elli)'sine sahip olacağı bir Ortak Girişim ("****t Venture","JV") kurulması amacıyla, Potansiyel İş Birliği-JV kapsamını ve Taraflar'ın karşılıklı hak ve yükümlülüklerini belirlemek için Taraflar'ın müzakere süreçlerini başlatması niyetini içeren 31.01.2019 tarihli bir niyet mektubu imzalamışlardır.

6. Yarın güzel bir tepki verir heralde bugün gedikten biri mal boşalttı yarın almak için ne yapacak bakalım bir aydır yabancı iyi aldı
    Ytd

7. Kimsenin mal boşalttığı yok mümkün olduğunca çok miktarda ky dökmeye çalışıyorlar alış satışların çoğu fiktif bir anda kademeler boşalıyor doluyor , organize işler. 2011 tepesinden dolar bazında altıda birine düşmüş , üstüne bir de faiz maliyetini koyun, bu fiyatlardan kar ederek satacak yatırımcı yok, günlükçülerin dışında.

Gel de uzun vadeli yatırımcı ol memlekette fena soyuyorlar adamı.

8. Socarla ortaklık kuracaklarına komple Socar a satsalardı daha iyi olurdu. Memur zihniyetli yönetimden kurtulurdu şirket tabi yatırımcı da.

Sayfa 566/928 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •