Originally Posted by zhero Bunlar borsada işlem görmeyen kısım. Bizi bağlamaz. ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Meraktan soruyorum. Bir yukarı hareket olur mu?
Originally Posted by camilyos Meraktan soruyorum. Bir yukarı hareket olur mu? Işık yok. Metro ve çaycı direk kendini gösterdi. Beklenti yarattı gelene veriyor gidene veriyor. Yatırım kararı kişiseldir ama risk çok yüksek. ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by zhero Işık yok. Metro ve çaycı direk kendini gösterdi. Beklenti yarattı gelene veriyor gidene veriyor. Yatırım kararı kişiseldir ama risk çok yüksek. ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Umutsuzum.. Her aksam kefirin dibine vuruyorum. Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Originally Posted by zhero Işık yok. Metro ve çaycı direk kendini gösterdi. Beklenti yarattı gelene veriyor gidene veriyor. Yatırım kararı kişiseldir ama risk çok yüksek. ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Kendilerini gostermeselerdi direk o zaman daha umutlu olabilirdim. Syg,
Forum Rules
Yer İmleri