Sayfa 216/1060 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Arkadaşlar açıldığı zaman arsa satılmış olmayacak.
    Evet şimdiki gayrimenkul değerleme raporlarına göre sekiz TL civarı bir fiyat çıkıyor.
    Unutmamak lazım ana firma çbs boya sermayesi eksi 196000 civarı bu hesabı iyi yapmak lazım.
    Sermaye düzeltmesi ile kendini kefaletlerden kurtarırmı uzun vadede evet.
    Açıldığı zaman çok uçuk fiyatlar beklemiyorum ama alınacak aksiyon ve finansal iyileşmelere göre tahmin edilemeyecek fiyatlar olur.

Benim için açıldığı zamanki fiyat aralığı 1.5 TL ile 3 TL arası fiyat.
    Hayaller güzeldir ama bir de hayatın gerçekleri var.
    Allah herkesin kalbine göre versin önce sağlık

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bizim elimizden almadan malları hareket ederlermi piyasa yapıcıları ancak götürmek istedikleri yere götürdükten sonra keriz avına çıkarlar.

3. Ama bir gerçek maddi problemi sıkıntısı olmayan beklemek ile inanılmaz paralar kazanabilir

4.  Alıntı Originally Posted by olacak34 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar açıldığı zaman arsa satılmış olmayacak.
    Evet şimdiki gayrimenkul değerleme raporlarına göre sekiz TL civarı bir fiyat çıkıyor.
    Unutmamak lazım ana firma çbs boya sermayesi eksi 196000 civarı bu hesabı iyi yapmak lazım.
    Sermaye düzeltmesi ile kendini kefaletlerden kurtarırmı uzun vadede evet.
    Açıldığı zaman çok uçuk fiyatlar beklemiyorum ama alınacak aksiyon ve finansal iyileşmelere göre tahmin edilemeyecek fiyatlar olur.

Benim için açıldığı zamanki fiyat aralığı 1.5 TL ile 3 TL arası fiyat.
    Hayaller güzeldir ama bir de hayatın gerçekleri var.
    Allah herkesin kalbine göre versin önce sağlık

işte beklentiye net cevap.sonuna kadar katılıyorum..

5. Aslında kimsenin fiyat beklentisine karışmamak lazım kendi yüreği ile cebi arasında kalmalı

6.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    ben yüksek beklenti içinde değilim. evet açılmama demiyorum tahtası ama elde arsa var bununla beklentiyi yüksek tutup dediğin rakamlar olurmu diğer şirketler içleri boş bana göre mikrotaş hariç ondada bize yarar bir fayda olmaz.bakalım gelirse bilanço görücez açılış rakam tahminini dua edelim de onalt vazgeçmez yoksa a.b.o vay haline arsada gider .
    Onalt işin içine zaten girmiş adamlar çbs boyanın adını 2017den beri kullanıyor pazarlamadaki ortaklık yapısı belli şimdiki adım çbs pazarlamayı borsaya sokmak gerekli sermaye arttırımını yaptımmı borsaya müracat ve halka arz fiyatının belirlenmesi printaş boyayı aldığı için isim hakkından gelen parayı sermayeye ekliyeceklerdir. Gelen
    para nekadar nekadarı borca ne kadarı sermaye arttırımına gidecek Blançodo bu beklentimin görüleceğine inanıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    ben yüksek beklenti içinde değilim. evet açılmama demiyorum tahtası ama elde arsa var bununla beklentiyi yüksek tutup dediğin rakamlar olurmu diğer şirketler içleri boş bana göre mikrotaş hariç ondada bize yarar bir fayda olmaz.bakalım gelirse bilanço görücez açılış rakam tahminini dua edelim de onalt vazgeçmez yoksa a.b.o vay haline arsada gider .
    Onalt hesaplarını yapmış işe girmiş hedefi büyük çbs boyanın borcu diye birşey yok artık çbs boyayı printaş aldı çbs boya pazarlamanın halka arz fiyatı 3 tl olabilir ona sözüm yok çbs ile printaşı karıştırıyormuyuz acaba tosuncuk konusunda haklısın.

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Onalt işin içine zaten girmiş adamlar çbs boyanın adını 2017den beri kullanıyor pazarlamadaki ortaklık yapısı belli şimdiki adım çbs pazarlamayı borsaya sokmak gerekli sermaye arttırımını yaptımmı borsaya müracat ve halka arz fiyatının belirlenmesi printaş boyayı aldığı için isim hakkından gelen parayı sermayeye ekliyeceklerdir. Gelen
    para nekadar nekadarı borca ne kadarı sermaye arttırımına gidecek Blançodo bu beklentimin görüleceğine inanıyorum.
    oda karanlık bizimki beklenti.zaman ilaç umarım açılır.

Sayfa 216/1060 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •