Sayfa 21/656 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 161 - 168 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Merhabalar arkadaşlar benim beklentim 12 15 arası görülecek bu yil

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Ak yatırım gene bugunun en çok alanı sn.katti bi kısmını citiye virmanlıyor diyor takip etmek lazım ve maliyeti tahminim bayağı yuksek belki iş yatırımdan orta ölçekli bi abi malları elinden çıkartmaya başladı bakalım pazartesi devam edekmi...
    pazartesi yada haftaya devam etmek istese bile tahtada alıcı olmaz artık hareket göçme ne kadar sert olursa alıcı o kadar azalır o yüzden kolay kolay tekrar devam edemez beni asıl düşündüren ak ve iş aynı kısı yada kişiler olabilir mi o zaman sakat fakat genede olumlu doneler olumsuzlardan fazla o yüzden olumlu kısımdayım beklenmeyen bi kapanış oldu biraz moralleri bozsada yapacak pek bişe yok hepinize bol şans

3. Durum ne arkadaşlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Bjkli688 Yazıyı Oku
    Durum ne arkadaşlar.
    2-2...uzatmalara kaldı....
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Ak yatırım gene bugunun en çok alanı sn.katti bi kısmını citiye virmanlıyor diyor takip etmek lazım ve maliyeti tahminim bayağı yuksek belki iş yatırımdan orta ölçekli bi abi malları elinden çıkartmaya başladı bakalım pazartesi devam edekmi...
    Hocam gidişata ne dersin ? Elde tutmaya devam mı sende

Arkadaşlar kaç gündür alımlarda ak var ama ne hikmetse deutche ve citi takasları arttı. Üstüne üstlük 10 bin de azalmış takası. Arkadaşlar ben öğretmenim 1 ay ders anlatıp maaş alıyoruz 5 aylık maaşı 1 haftada veriyor tamah etmiyor biraz fazla istiyoruz. Neyse ki geçen kalan 5000 şotu 7.11 den verdim. Ben kağıdı kötülemiyorum. Ama kar realizasyonlarına da alışmalıyız. Rsi 82 lere gelince genelde 50 lerde durmuş az daha düzeltme yapar gibi. Sayın kekonun dediği gibi bilanço olumlu olursa yıla damga vurur düşüncesindeyim. Her kar satışımda lot sayım artıyor. Ben hisse den belli bir kar edince bir kısmını dağıtıyorum bize hayırda lazım. Kefenin cebi yok. Gerçekten seviyeli bir sayfadayız. Umarım herkes kazanır. Hayırlı hafta sonları. Ytd

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Altta alışta bekleyenlere malı verdiler.Citinin takasına dikkat etmek gerekir azalırsa iyi değil Sanki 2.30dan alışı yapanların satışları gibi geliyor.Bu güne kadar yapılan en büyük satış.

8.  Alıntı Originally Posted by Paraci1 Yazıyı Oku
    Hocam gidişata ne dersin ? Elde tutmaya devam mı sende
    Estafurullah ne hocası gariban ky iz....Herkesin bakış açısı farklı ben bundan önce 1 seneden fazla Ulusoy elekt. kaldım hiç al sat yapmadan (zatende beceremiyorum )gayet te güzel getirisi oldu ...

4 tl lerden girdim Durdo ya neden çünkü kabuk degiştirdigine ınandıgım için yeni makine ihracaat agırlıklı çalışması yeni müşteriler fiyatıda makul geldi şahsım adına en az 1 sene daha kalırım yeter ki beklediğimiz ciro ve karlılık yanıltmasın bizi bunlar olduktan sonra şirketin borcunu çok rahat çevirebilecegını düşünüyorum...

Bugune gelirsek zaten çok hızlı bir çıkış yakaladı son 1 aydır ...Satan kimse bence bayagı malı var o izlenime kapıldım pazarteside baskılarmı görücez... Yoksa malın iyi olsun alıcı bulunur önemli olan bilançoda husrana ugramayalım o zaman ateşe düşeriz ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 21/656 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •