Sayfa 411/883 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by KADRAJ Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, haftalık grafiği açtığımızda Vesbe'nin son beş yildir hic 5 hafta üst üste pozitif kapattığını görmezsiniz. En son 2014'te tarihi şovunu yaparken bile ancak 5 hafta üst üste pozitif kapatmış. Sonra düzeltmeye geçmiş. Tarih tekerrür eder mi bilemeyeceğim ama kalanlara selamet dilerim. 5 hafta önce alımlara başladım ve şimdi kar cebe yakışır. Yavaş yavaş satacağım. Öyle tavandan satacağım diye takıntılarım yok. Zaten bence tavan 14-16 arası bir yerde. Bu fiyat aralığından çıkmak bence mantıklı. Aynı zamanda 20 lira hedefimi de koruyorum. Yabancı ilgisi de bu fikrimi destekliyor. Ama fikrimce sadece bilanço karliliğiyla bu noktaya gidemeyiz. Bu noktaya doğru keskin hareket için 1. Çeyrek bilanço verilerinin de iyi gelmesi gerek. Yani her halükarda mart ayı sonunda düğüm çözülecek. Ve Allah ömür verirse mart ortasinda bende burada olacağım... Hepinize selamet ve bol kazançlar dilerim. Bekleyecek olan tüm arkadaşları da cesaretlerinden dolayı ayrıca kutlarım. YTD

Redmi Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam bizim yatirimcinin ne kadar kisa vadeli dusundugunu cok guzel bir orneksin. Simdsi gidiyorum ama dugum cozulecek ben de burada olacagim diyorsun. 1-2 sene sonrasindan bahsediyorsun zannettim, Mart ayindan bahsediyormussun. 1 ay sonraki beklenti zaten gerceklesecekse simdiden satin alinir...

2. BIST' te Yabancı Kurum İşlemleri Analizi (Halk Yatırım )

Borsa İstanbul'da ağırlıklı olarak yabancı kurumsal yatırımcı işlemlerine aracılık eden kurumlardan
    derlediğimiz verilere göre 4 Şubat tarihinde bu kurumlar toplam 949 milyon TL alım, 988 milyon TL
    satım ile ''net 38 milyon TL satış'' gerçekleştirdi. Hacim ve kademelere göre alım tarafında VESBE,
    SOKM, ARCLK dikkat çekerken en çok satılan hisselerde ise KOZAL, EKGYO, TOASO, TUPRS öne
    çıkıyor.
    Haftalık kümülatif para çıkışı "net 19 milyon TL'' olurken, son bir aylık kümülatif rakamlarda ise "net
    2.375 milyon TL'' para girişi görülüyor

Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

3. Bugün silkeleme yaparlar belki doğrudur
    Ama seans sonu olmasa bile, gün sonuna dogru
    Yukarı basarlar diye düşünüyorum.
    YTD

4. iş bankasındaki arkadaş 14.0 e kadar bastı rahatlamıştır artık.

5. Bugünkü hareket yabancı olmadan nasıl oyuncağa çevireceklerini bir kez daha gösterdi bence...

6.  Alıntı Originally Posted by rizeli28 Yazıyı Oku
    bu ne şimdi senin satıp satmıyacağın kimi ilgilendiriyor.bence bu saçmalıkları yazacağına kağıtlarını sat ve defol git.
    [emoji2] eski ortak defol git demişsin. kalanları cesaretinden dolayı tebrik etmiştim oysa ki. Bak bu kadar sinir iyi değil. Üsküdar'a gelirsen sana bi ıhlamur ısmarliyim.

7.  Alıntı Originally Posted by scrat Yazıyı Oku
    Hocam bizim yatirimcinin ne kadar kisa vadeli dusundugunu cok guzel bir orneksin. Simdsi gidiyorum ama dugum cozulecek ben de burada olacagim diyorsun. 1-2 sene sonrasindan bahsediyorsun zannettim, Mart ayindan bahsediyormussun. 1 ay sonraki beklenti zaten gerceklesecekse simdiden satin alinir...
    Hocam son 30 ayın 25'inde vesbe'de idim. Bu sence kısa vade mi? Sadece çoğa tamahkar değilimdir. Ve Vesbede hep kazandim. Aldım sattım. %25 benim için 5 haftada iyi bir kar oranı. İnşallah direkt 16 hatta 20'lere gider benden daha fazla kazanırsın. 100binlerce lira gömüyoruz buraya. Bu seviyelerde hala durabilmek ciddi bi cesarettir. Para kolay kazanılmıyor.

8. iş bankasındakinin niyeti kağıt satmak değil manupile etmek.böyle hisse satılmaz.

Sayfa 411/883 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •