Geliyor beklenmekte olan
Bilanço ile þenlenecek buralar....![]()
Geliyor beklenmekte olan
Bilanço ile þenlenecek buralar....![]()
Tarihi zirveye 0.35 kuruþ kaldý bura kýrýlýrsa çok ümitliyim 14.69
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bune arkadaþ ya ekrandan gözümü ayýramaz oldum
Aaa þimdi olmadý ama! O kadar 14.53 dedin madem 1 lot da olsa satacaksýn racondan...
![]()
Harbi þu 9-10 diyenler noldu, hatta parsan gibi filan 7-8 tl diyordu birisi... hala bekliyorlar mý acaba?
Zor durum... yok aldým dese kendi dediðine kendi bile inanmamýþ... Yok almadýysa eli böðründe... Yine de beklesin tabii belki bir gün...
Neyse amaann...
Selamlar ortaklara
Herkes kendi bildiðini yapar, yapmalý. Baþkasýnýn dediðiyle gaza gelen neyde baþarýlý olur ki borsada olsun.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bende![]()
Ama dedigim gibi sadece 3.ceyrege gore daha kotu bir net kar gelecek.
Ama aslinda daha kotu bir bilanco degil. Satislar ve ihracat artiyor cunku. Net karda stok kaynakli dusuk gelecek. Ayni sebepten bi daha ki ceyrekler yuksek gelecek.
Hala en makul hisselerden.
Ama twiterda takip ediyorsaniz, orda da yaziyorum. Kademeli alim satim onemli.
Saygilar.
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin bakayim.
Saygilar.
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar, haftalýk grafiði açtýðýmýzda Vesbe'nin son beþ yildir hic 5 hafta üst üste pozitif kapattýðýný görmezsiniz. En son 2014'te tarihi þovunu yaparken bile ancak 5 hafta üst üste pozitif kapatmýþ. Sonra düzeltmeye geçmiþ. Tarih tekerrür eder mi bilemeyeceðim ama kalanlara selamet dilerim. 5 hafta önce alýmlara baþladým ve þimdi kar cebe yakýþýr. Yavaþ yavaþ satacaðým. Öyle tavandan satacaðým diye takýntýlarým yok. Zaten bence tavan 14-16 arasý bir yerde. Bu fiyat aralýðýndan çýkmak bence mantýklý. Ayný zamanda 20 lira hedefimi de koruyorum. Yabancý ilgisi de bu fikrimi destekliyor. Ama fikrimce sadece bilanço karliliðiyla bu noktaya gidemeyiz. Bu noktaya doðru keskin hareket için 1. Çeyrek bilanço verilerinin de iyi gelmesi gerek. Yani her halükarda mart ayý sonunda düðüm çözülecek. Ve Allah ömür verirse mart ortasinda bende burada olacaðým... Hepinize selamet ve bol kazançlar dilerim. Bekleyecek olan tüm arkadaþlarý da cesaretlerinden dolayý ayrýca kutlarým. YTD
Redmi Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri