Sayfa 181/616 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 4926 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Yarin yukari sert hareket yapacagiz gibime geliyor... bugün cok baskiladilar 😏

Yatirim tavsiyesi degildir, lutfen yalniz kendi mantiginizla hareket ediniz.

2. Takasları inceledim de, bugün Merrill Lynch 67.561 lot alışla 1. sırada QNB 24.475 lot alış ile 2. sırada Citi 12.839 lot alış ile 3. sırada... Satanlar ufak ufak yerli kurumlar...

Bu da demek oluyor ki piyasadaki malın çoğunu toplamışlar, dışarıda az bişi kalmış... Dolayısı ile işlem hacmimiz azalıyor, yakında gazı kökleyebilirler...

Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.

3.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku

Kağıdın orta-uzun vade dip oluşumu tamamlanmıştır. Hedefler yukarıda verilmişti... 28.05'e kadar gevşemeler sağlıklıdır. Bu rakam altında haftalık kapanışlarda barlar 26.18 ve 25.40 'a kadar endeksin durumuna göre sert gevşeme yapabilir...Endeks 100 bin altına gelmezse buralara kadar gevşetmek istemezler... Haftalık 29.62 ve üzerinde kapanışlar orta-uzun vade yükseliş trendini teyit eder.

Ne diyosak o.... Ben bitti demeden bitmez...

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...Sevgiler...Saygılar...
    dünkü kapanış 29,62 ...bugün seans kapanış 29.62 ... kasti hareketler

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

4. şelale ne zaman

5. Pgsus

Ne zaman günlükçüler hisseye dadanırsa, şelale direk gelir vesselam

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    şelale ne zaman

6. Pgsus'un ünlü şelalesini bizzat Agustosta yaşamış bir mağdur olarak hatırlıyorum da 1 hafta %5-10 aralığında düşmüştük...

Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.

7.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    dünkü kapanış 29,62 ...bugün seans kapanış 29.62 ... kasti hareketler
    ahhannda 29.64 ....

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

8.  Alıntı Originally Posted by ECHENEIS Yazıyı Oku
    Ne zaman günlükçüler hisseye dadanırsa, şelale direk gelir vesselam
    CIA gölge kuruluşu Stratfor Türkiye nin Suriye kuzeyindeki YPG terör örgütüne karşı olası operasyonu durumunda bir dizi yaptırıp listesini içeren skandal raporu sunduğu haberleri basında yer almaya başladı. Suriye de işler karışacak gibi. Yarın bir gün borsa bunu fiyatlamaya kalkarsa günlükçüler anında çöker bu hisseye de. Son 2 haftada baya yükselmişti.

Sayfa 181/616 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •