Arama sonucu : 4774 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Sayýn lunar her þeyi býrakta,hani þu beni sözde ettiðim uzak durun lafý olan yazýmý ortaya çýkarda görelim.bunu geçiþtirmek için laf kalabalýðý yapma.Biliyorum her yönden sobelenmek aðýr geliyor size ama...Bunarý yazýlarýmýn üzerine yazý eklemekle geçiþtiremezsin.
    Harbi artýk nasýl bir kafan varsa bende o kafadan istiyorum.ve þu BTCIM iþini birisi kafamdan resetlesin istiyorum.Sen var ya nasýl bir kayaya tosladýðýný anlamayacak durumdasýn.Ben seni bir sobelerim bir daha saklambaç oynamazsýn.Sobelenenler belli bak gýklarý çýkmýyor.Buna bari uyan artýk.Çünkü çok pis yaparým benim tersim hiçbirþeye benzemez.Sana gelene kadar burada en az 4 kiþi var ilk sýraya yükselmekte yerinde olsam bu kadar ýsrar etmem.

Feyyaz Bey'i de sonuna kadar savunurum.Ne sen ne de buradaki hepiniz bunu deðiþtiremezsiniz.Ky eðer kurtulucaksa o kurtarýr.Ne Sanko ne Ý.t hepimizi fýrsat bulsa bir kaþýk suda boðar.O yüzden neler dilediðine dikkat et.Harbiden dünyadan bir habersin.

Sanko çok seviyordu KY yi 4,10 dan o mallarý alýrken bir çaðrý yapabilirdi engel mi vardý?O alýmý da yaptýklarý iþi legalleþtirmek için yaptýlar.ve de el altýndan ne paralar döndü belki zira birazcýk bu iþleri bilsen anlasan SEYKM bak bakalým fiyat hareketlerine.Bir de þirketten dýþlananan geçmiþ operasyona sebep olan Baltalý ailesi var.Ama sen sabah akþam burada bizi bilenler bile laf edemezken sen bize sallamaya devam et.

Ve þunu da ekleyeyim hani ben patron adamýyým ya : 2,20 li seviyelerden hisse geri alýmý yapmamak büyük bir hatadýr.Gerekirse banka kredisi ile alým yapýlmalý yine de yapýlmalýydý.Ama bizi burada o hale getirdin ki yazmamýz gereken hiçbir þeyi yazamadýk.ve asla da yazmayacaðým.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-02-2019 saat: 15:27.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •