Sayfa 302/999 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    çok iyi, paraya para demezsin artık bol kazançlar.
    Size doğru bilgi verdiği halde GrandturkInvest nickli arkadaşa laf sokmaya çalışmanız hoş değil.

2. Viop günlük repo faizi işler fakat nemalandırma üzerinden toplamda yaklaşık %22 civarında kesinti oluşur. %15 stopaj + %6.25 takasbank payı... yani faiz %20 ise net %15 küsür alırsınız.

aşağıdaki linkte nasıl hesaplandığına dair detaylı örnek mevcut. Kurumlarınızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

https://www.gcmforex.com/viop/viop-e...ema-kazanayim/

3.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    Viop günlük repo faizi işler fakat nemalandırma üzerinden toplamda yaklaşık %22 civarında kesinti oluşur. %15 stopaj + %6.25 takasbank payı... yani faiz %20 ise net %15 küsür alırsınız.

aşağıdaki linkte nasıl hesaplandığına dair detaylı örnek mevcut. Kurumlarınızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

7 gün üzeri Vipo nemalandırmada kesinti neredeyse %85 kadar az galiba. Bağlantıyı paylaşmıştım. Günlük milyonda olarak alınanı kastettim.

4.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    22.78% borsa payı kesildikten sonraki, stopaj öncesi brüt orandır. İnsanların kafası karışmasın diye borsa payını düşerek oranı paylaşıyorum. Yani klasik tabirle mevduat karşılığı oran günlük 22.78%. Asıl ben sizin incelemenizi öneririm.
    Lütfen paylaşmaya devam edin.

5.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    Viop günlük repo faizi işler fakat nemalandırma üzerinden toplamda yaklaşık %22 civarında kesinti oluşur. %15 stopaj + %6.25 takasbank payı... yani faiz %20 ise net %15 küsür alırsınız.

Viop'ta 20 değil nemalandırma faizi. Burası mevduat başlığı ve genelde net faiz değil brüt oranlar paylaşılır. O yüzden mevduat karşılaştırma sadece 6.25 takasbank payı düşüldükten sonra yapılmıştır sanırım. Siz hala net hesap nasıl olur onu öğretmeye çalışıyorsunuz.

6. 2001 yılında 64 milyon Türk+11 milyon turist+10 milyon sığır+34 milyon koyun keçimiz+320 milyon adet tavuk hindimiz varmış...
    2018 sonunda 83 milyon Türk+4 milyon Suriyeli/Afgan+35 milyon turist+17 milyon sığırımız+46 milyon koyun keçimiz+357 milyon adet tavuk hindimiz var...

Rakamlar çok ürkütücü...
    İnanılmaz bir artış
    Ve her geçen gün sofraya kaşık sallayan boğaz sayısı artmakta...
    Bu kadar canlıyı doyurmak bizim topraklarımız için hayli zor olsa gerek...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

7.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    22.78% borsa payı kesildikten sonraki, stopaj öncesi brüt orandır. İnsanların kafası karışmasın diye borsa payını düşerek oranı paylaşıyorum. Yani klasik tabirle mevduat karşılığı oran günlük 22.78%. Asıl ben sizin incelemenizi öneririm.
    bugün için brüt 24.30..... net:19.13
    şubat ortalama brüt: 24.08... net: 18.96
    hesap ing menkul

8.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku

Anlama özürlü arkadaşım, viop teminatta 24% günlük faiz borsa kesintisini düştükten sonra 22.78 stopaj öncesi faizi. YANİ MEVDUAT KARŞILIĞI 22.78% GÜNLÜK.Biz insanlar paralarına daha fazla getiri elde etsin diye paylaşım yapıyoruz. Bir şey bildiğin yok, bari maydanoz olma.

Sayfa 302/999 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •