Sayfa 321/999 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    diğer hayvanlar deyince ben de arabada baseball sopası mı taşıyorsunuz dedim bir an..?
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben kalin bir yeralti kablosundan 50cm kadar bir parca kestirdim aracimda tasiyorum. Malum biraz esnektir daha iyi is gorur, ayrica baseball sopasi cevirmelerde polisin dikkatini ceker.

Syg,
     Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    arabada yedek yangın tüpü taşıyın fantezi yaparsınız neye uğradığını şaşırır adam darp yok darp
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Kar zinciri işe yaramaz mı ?
     Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Arabamda dediginiz gibi ön koltugunda yangın tüpü koltugun alt kısmında bijon anahtarı var neyle karşılaşacağınızı bilemiyorsunuz ama hazırlıklı olmak hep iyidir.
    Ne olur yalvarıyorum şimdi de acısız ve kansız nasıl adam darp edilir? ve hukuken nasıl sıyrılınırın? yollarını günlerce tartışmayalım başlık da...
    Biz iktidara geldiğimizde göreceksiniz ülkeye BARIŞ/SEVGİ/KARDEŞLİK İKLİMİ hakim olacak...
    Camlar açıkken huzurla uyuyabileceksiniz evinizde/arabanızda

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Kiracıdan sonra şimdi de araba. Bakalım ne kadar uzayacak?

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3. Haftasonu geldi...Bankalar kapandı oran moran olmaz...Haftasonu nöbetçi bankada yok oran alınacak...Normal...

4.  Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku

Ben bu hafta Denizbank'da deneme bile yaptım.
    Girdim içeri 10 K dolar çekicem dedim.Şakkadanak verdiler
    Teşekkür ettim çıktım...
    Bi 10.000 daha çekse idin
    şakkkkk bi 10.000 daha
    bi anda ne oluyor deselerdi
    bu adamda 30.000 dolar var mıydı
    sonra şakkkkk 10.000 yatırsa idin
    şakk şakkk bi 10.000 daha..

5. Maksat işlem hacmi olsun...Hareket olsun...

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ne olur yalvarıyorum şimdi de acısız ve kansız nasıl adam darp edilir? ve huhuken nasıl sıyrılınırın? yollarını günlerce tartışmayalım başlık da...
    Biz iktidara geldiğimizde göreceksiniz ülkeye BARIŞ/SEVGİ/KARDEŞLİK İKLİMİ hakim olacak...

saygılar/başarılar
    geçen gün ID tv.de izledim yıllarca düşünsem aklıma gelmez
    kadın evdeki tuzluğun içine siyanür koyuyor, çocuklar yoksa harika fikir
    oranı iyi ayarlarsanız ölüm yavaş yavaş geliyor ve tespiti de çok kolay değil, ne polis ne de doktorlarca
    bir de yazları tatile gidip eş çalışıyorsa oranı biraz daha artırabilirsiniz..!!

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ne olur yalvarıyorum şimdi de acısız ve kansız nasıl adam darp edilir? ve huhuken nasıl sıyrılınırın? yollarını günlerce tartışmayalım başlık da...

saygılar/başarılar
    Sn.Tengri Han doğru diyorsunuz ama başıma gelen bi olayı anlatayım ozaman iş ten eve gelirken ters yönden bi araç gelip bana vurdu 2 kişi araçtan çıktılar akıllarınca beni darp ediceklerdi bijon anahtarınla bende çıkınca duruldular güpegündüz yol ortasında adam dövmeye yelteniyorlar hem suçlular hem güçlü sonra esnaflar araya girdi ortam yatışınca polis ve sigorta şirketi geldi tutanaktı filan derken polisler evrakları kontrol ederken çarpan aracın sürücüsü ehliyetsiz araç kullanmakta oldugunu saptadı.
    Zaten bizde zevk için haklı yada haksız kimseyi darp etmekten bahsetmiyoruz burda amaç yetkili bir merci gelene kadar tek parça kalmaya çalışıyoruz.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Haftasonu geldi...Bankalar kapandı oran moran olmaz...Haftasonu nöbetçi bankada yok oran alınacak...Normal...
    sanki hafta ici oran oluyor; oluyorda okunuyor mu acaba .8 sayfa 100 mesaj araba tatil , tengri mengri arada 4 adet oran .forumun ana basligi ilgi goruyor.okuyucusu kalabalik millette egosunu tatmin ediyor iste ..ben sahsen bu baslikya oran paylasmayacagim sadece okuyorum .yujinin http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=27020. basligi var. bence mevduatcilarin bu baslikta oran paylasmasinda fayda var.hafta sonu olmasinin bir onemi yok oran yazilmiyorsa baslikta okunmaz ..bu tur muhabbetleri ,yapacak tonla baslik var .

Sayfa 321/999 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •