Sayfa 723/915 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 7315 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

  1.  Alıntı Originally Posted by gidaci.org Yazıyı Oku
    Şeker in takasta malı yok.


    aldığın yerden satmak zorunda değilsin..

    yada takasının olduğu kurumdan satmak zorunda değilsin..

    şekerden alarak tera'dan,tacirler'den,ata'dan satarsın..

    tabi bence.

  2. Bence çok gerek yok şu anda şekeri izlemeye. İş yatırımı takip etmek lazım.

    SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3. Sizin tayfa ALBRK da show yapıyor buraya ne zaman uğrarlar bakalım ancak yediği satış pılı pırtıyı satıp gitmiş gibi :::İşleriniz rast gelsin








  4. ICBCT - ICBC Turkey Bank Aylık logaritmik bakış ;

    İki ana trend kağıdın uzun vade hikayesini belirliyor.

    Aylık barların arasına kırmızı 6 aylık ve mavi 12 aylık WMA (Ağırlıklı Hareketli Ortalama ) yerleştirdim.

    Dikey kırmızı noktalı çizgiler RSI 'nin 70 seviyesi üzerinde zirve dönüşlerini işaretliyor.

    İlk güvenilir teyit mekanizması olarak hareketli ortalamaların aşağı ve yukarı kesişimlerini kullanacağım.

    İkinci verimli bulduğum teyit ise bu grafik özelinde 12 aylık mavi WMA çizgisi olacak. Dikkat edilirse geçmişte aylık barlar bu çizgi üzerinde kapanış yaptığı ve seyrettiği sürece ivme yukarı olmuşken, altında kapanış yapması ve seyretmeye başlamasıyla kağıt zayıflamış ve orta-uzun vade için muhtemel dip oluşumuna gitmiş.

    Mavi pitchfork ile çizilmiş yaklaşık 10 yıllık trend sürecinde orta mavi median kuvvetli direnç olarak çalışmış. Aylık barlar bu medianı kırmaya çalışsalar dahi güçleri en üst mavi mediana ulaşmaya yetmemiş ve hareketli ortalamalar orta median üzerinde tam 5 defa aşağı doğru kesişmiş . Akabinde tekrar güç toplamak için en alt mediana yönelmişler . Barların bu gevşemelerden sonra güç topladıklarına dair teyidi mavi 12 aylık WMA üzerine çıkışları ile alıyorum. Kanal içinde barlar mavi 12 aylık WMA üzerinde oluştuğu anda dip oluşumları tamamlanmış ve ard arda 1-2 senelik ralliler oluşmuş . Mavi trend zirvesinde son aşağı kesişimden sonra barlar en alt mavi mediana yönelmiş ve 2000-2001 bankacılık kriziyle beraber mavi yükseliş rallisi son bulmuş . Barlar kendilerini tekrar mavi 12 aylık WMA üzerine atabilmek ve ivme kazanabilmek için yaklaşık 4 sene zigzaglarla çabalamış. Sonucunda gelen 2004-2006 rallisi siyah ana trendin oluşmasına sebep olan yeni zirveyi getirmiş.

    Bu kırılımdan günümüze kadar olan süreci siyah pitchfork belirliyor. Yine dikkat edilirse barlar siyah ana trend içinde bütün çizgilere muntazam itaat ediyorlar. Bu süreçte de hareketli ortalama kesişimleri ve mavi 12 aylık WMA çizgisi teyit mekanizması olarak çalışmaya devam ediyor.

    Kırmızı pitchfork ise 2013 dibinden siyah pitchfork içinde oluşan minör trendi belirliyor. Barlar bu minör trend içinde en üst siyah mediana ulaşıyor. 7-8 barla siyah ana trend test ediliyor ama yukarı doğru kırılamıyor. Bu esnada ortalamalar yataya sarıyor, barlar mavi 12 aylık WMA çizgisi altında kapanış yapmaya başlayıp zayıflama sinyali veriyor. Diğer bir deyişle oluşan bu iki zirve sırasında tahta yapıcı karını realize ediyor , malını yeni sahiplerine teslim ediyor. Burada mal dağıtıldığını ayrıca nasıl teyit edebiliyoruz ? Fiyatlar yeni zirve yaparken RSI alçalan zirveler yapıyor ve negatif uyumsuzluk ortaya çıkarıyor. Bu uyumsuzluk bu seviyeyi kırmak için kağıdın gücünün kalmadığını işaret ediyor. En üst siyah median yukarısına uzanan barlar ise boğa tuzağı olarak görevini yerine getiriyor.

    Görüleceği gibi son olarak da kırmızı 6 aylık WMA , mavi 12 aylık WMA çizgisini aşağı keserek orta-uzun vade için sıkıntılı bir sindirme dönemine girildiğini teyit ediyor. Barların en alt kırmızı medianı altında kapanış yapması durumunda orta-uzun vadede bu pitchfork'a ait en önemli destek noktası olan kırmızı kesikli hagopain çizgisine dokunmak isteyebilirler.Bu yorum kesinlikle dokunacaklar anlamına gelmiyor. Sadece dokunma ihtimallerinin kuvvetli olduğunu söyleyebiliyoruz.

    Önümüzdeki 1 sene zarfında en üst siyah median kuvvetli direnç olarak çalışacak ve 6,80 - 7,67 arasında değişecek. Aşağıda orta siyah median kuvvetli destek olarak çalışacak ve 2,55 - 2,90 arasında değişecek. Orta-uzun vade dip oluşumu için süreç içinde muhtemelen bar dokunuşları ile test edilecek.

    MACD triggerini zirvede sert aşağı doğru kesmiş durumda ve kağıdın uzun vade zayıflığını pekiştiriyor.

    Orta-Uzun vade maliyetlenmek isteyen yatırımcı bu koşulları kesinlikle göz önünde bulundurmalı ve yeni alım için yeni teyitlerin oluşmasını beklemeli. Teyitler oluşmadan yapılacak maliyetlenmeden sonra olacak yükselişler tepki niteliğinde olacaktır . Şu an itibariyle mavi 12 aylık WMA çizgisi 5.51 seviyesinde bulunuyor ve oluşacak tepkilere kuvvetli direnç gösterecektir. Bu çizginin üzerinde oluşan kapanış ve barlar ilk teyit olarak kabul edilebilir. Bunun yanında henüz aşağıya kesişmiş olan 6 ve 12 aylık WMA nın durumunu takip edip , tekrar yukarı kesişimini beklemek en risksiz maliyet oluşumunu sağlayacaktır.

    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...Sevgiler...Saygılar....
    Son düzenleme : onelle; 12-02-2019 saat: 14:23.

    ____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

    Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

  5.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku



    saatlik..


    trendi kırmış ama beklenen hareketi yapamamış.

    4.17-4.30 hareketi olmuş ancak..

    göstergeler al verdiği halde hareket cılız

    bu cılızlığın yanında österge sata dönme çabasında..

    dönerse satış yiyebilir..

    şu an için tek olumlu yanı her geçen gün hacimin düşüyor olması..

    tabi bence.





    saatlil..4.17 altı kapanışlar 3.92 leri onun altındaki kapanışlarda yeni dipleri getirir..

    tabi bence.

  6. Çok saygıdeğer ky kardeşlerim satmayı ki patlasın gebersin bu spek ve uşakları sabrın sonu selamet ne olursa olsun zararına satmayın bu gün düşer 10 gün düşerse elbet çıkar bu ******** üç kagıtçıların oyununa gelmeyin ytd .

  7.  Alıntı Originally Posted by Murat sarısoy Yazıyı Oku
    Çok saygıdeğer ky kardeşlerim satmayı ki patlasın gebersin bu spek ve uşakları sabrın sonu selamet ne olursa olsun zararına satmayın bu gün düşer 10 gün düşerse elbet çıkar bu ******** üç kagıtçıların oyununa gelmeyin ytd .
    Satmak mı? satan aptallık etmiş olur kendi düşünceme göre. Bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Nereye giderse oradayız Benim hedefim 15 bir sene zamanım var sıkıntı yok. YTD

  8. 1.5 da olur 15 de.
    Ytd

Sayfa 723/915 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •