İstanbul'un Kartal ilçesinde 14 kişinin yaralandığı, 21 kişinin hayatını kaybettiği binanın enkaz kaldırma ve arama çalışmaları sona erdi.
4 günde devletin tüm olanaklarıyla bir adet apartman enkazı kaldırdık başarıyla...
Asrın liderinin önderliğinde böyyük depreme hazırız inşallah maşallah...
sebze meyvada bu kadar hesap kitap yapmaya gerek yok.
Sebze meyva ihracatını kısıtlasın devlet yeter.
Fiyat artışının birden bu kadar artmasının sebebi ne yollar, ne aracılar nede başka birşey.
İhraç edilen fiyattan aracılara gelirse ürün olacağı bu.
Gerisi havanda su dövmekten başka birşey değil.
Milli okçularımız Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, kategorilerinde dünyada yılın sporcusu seçildi.
Bu gurur bana bugün yeter...![]()
Hilti ile kolon kesilirken tüm apartman inlemiştir.. Oturanlar nasıl farkına varıp da engellememişler hayret!
Hacı Hasan Kara
@karaarda10
24h24 hours ago
More
Replying to @MutercimlerErol
Erol hocam ayni sorunun kat kat daha büyüğü Güngören tekstil bölgesinde yaşanmakta hiçbir binanın altında Kolon kalmadı kesilip dükkan yaptılar Ve bazı dükkan açılışına Akp resmî vekili geliyordu merdiven boşluğu,garaj , sığınak...... heryer dükkan yapılıp ruhsat verildi +
Ya benim kafam basmıyor yada millette akıl tutulmadı yaşanıyor. A haberdeki tanzim satış haberi akıllara zarar
Şimdi yeni haber veriyor. 4 kilosu 20 tl olan patatesi gösteriyor ve tanzimde 3 tl diyor oysa ben arkadaki tezgahı görüyorum daha küçük olan patatesin 3 kilosu 10 tl diyor tanzimddede aynı cins patates 3 tl hemde karsız sattıklarını söylüyorlar. Pazarcı 50 kuruş karmamı satıyor
Yer İmleri