Sayfa 55/195 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 433 - 440 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    Faturalarınızın fon bozdurularak ödenmesi için sos hesabınızın olması gerekir....Sadece otomatik fon alım talimatınızı iptal edeceksiniz ki 2000 tl boşta kalmasın..Ben elektrik ve telefon faturalarını kredi kartına ödettiriyorum..İş Bankası bunları ücretsiz yapıyor...doğalgaz ve kk ödemem geldiğinde de fonu kendim de bozabiliyorum...ya direk ödüyorum ya da nakit cari hesapta duruyor otomatik ödeniyor...Bir de para çekeceksiniz bankamatikten hiç fon bozmakla uğraşmıyorsunuz..Sos hesap sayesinde 200 tl ver dediğinde otomatik 1 fon bozup size ödüyor...Kısacası Sos hesap gerekli....

Açıklamalar var burada......

https://www.isbank.com.tr/TR/bireyse...mum-hesap.aspx
    SOS talimati verdim ama otomatik fon alim talimati vermedim.
    250 TL limitli bir ek hesabim da var, hesapta para olmazsa bu krediyi kullanarak hesabi eksiye dusurecek.
    Otomatik odemelerin gununde mail ile hatirlatiyor. O gun girip bakarim, fon yoksa yeterli, baska bankadan eft yaparim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Tekrar girdim baktim.
    Maximum hesabim artik yok.
    Ama kendi belirleyebilecegim bir meblagin uzerinde otomatik fon alimi talimati verdiriyor fakat min 2000 TL diyor yani derdi gunu bu 2000 TL yi bosda biraktirmak.
    Ben de girer fonu elle alirim.
    Nasilsa son odeme gununde fonu bozup faturalari odeyecek.
    Syg,

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tekrar girdim baktim.
    Maximum hesabim artik yok.
    Ama kendi belirleyebilecegim bir meblagin uzerinde otomatik fon alimi talimati verdiriyor fakat min 2000 TL diyor yani derdi gunu bu 2000 TL yi bosda biraktirmak.
    Ben de girer fonu elle alirim.
    Nasilsa son odeme gununde fonu bozup faturalari odeyecek.
    Syg,
    Faturaları kredi kartına bağlayın, son ödeme günü para bulundurma derdinden kurtulun.Ben böyle yaptım.Para bulundur, fon bozdur derdinden kurtuldum.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Faturaları kredi kartına bağlayın, son ödeme günü para bulundurma derdinden kurtulun.Ben böyle yaptım.Para bulundur, fon bozdur derdinden kurtuldum.
    t.axaray hocam, kredi kartı ödemesi de fon bozularak otomatik hallediliyor. Sizin yapmanıza gerek yok.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Saygılar...

5. Merhaba Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. bireysel emeklilikte para piyasası fonlarından yıllık fon işletim giderleri kesilmektedir. Peki aynı kesinti bankaların para piyasası fonlarında geçerli midir? Çünkü bireysel emekilikte bütün fonlarda yıllık fon işletim gideri vardır. Banka fonlarında bu kesinti var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by mustafa11 Yazıyı Oku
    Merhaba Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. bireysel emeklilikte para piyasası fonlarından yıllık fon işletim giderleri kesilmektedir. Peki aynı kesinti bankaların para piyasası fonlarında geçerli midir? Çünkü bireysel emekilikte bütün fonlarda yıllık fon işletim gideri vardır. Banka fonlarında bu kesinti var mı?
    Emeklilik fonları=İşletim gideri
    Yatırım fonları=Yönetim ücreti

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Saniyorum emin degilim ama Igdas faturasi olmuyor.

Syg,
    Oluyor.İgdaş, Boğaziçi elektrik, İski hepsi mümkün.Büyük rahatlık oluyor.Vadesizde para bırakmaya gerek yok.Bundan sonra tek takip edilecek kredi kartı son ödeme tarihi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...ucretleri.aspx

Kredi kartina otomatik fatura odeme talimati verilebiliyormus..

Bu sekilde yapacagim sanirim.

Syg,

Sayfa 55/195 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •