Sayfa 45/656 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 353 - 360 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. eskiden 2,3 tl olan defter değerimiz gelecek bilanço ile birlikte 5,40 seviyelerine çıkacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Yazmazsam yazacagima yapmazsam yazılmış. .cep tlf nun azizligi işte. ..o yüzden cepten yorum yazmak benim için işkencedir. ..

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bina değerlemesi ile 18,7 milyon tl değerde görülen bina değeri 68 milyona çıkmış idi...arada 49,3 milyon kar artışı olmuş idi ve buda öz kaynaklara yansıyacak idi..

sanırım beklediğimiz bilanço da 49,3 milyon değerleme farkı kar olarak yansıyacak...bir de dövizin düşmesinden 10,3 milyon kar daha yansıyacak...toplamda 59,6 milyon kar bu iki kalemde gelecek diye biliyorum..geriye kalanı faaliyet karı olacak ki en önemlisi de bu olacak...yanlışım varsa düzeltin dostlar...
    Yok yanlışın var, 45 milyon du sanırım gayrimenkul değeri, yeniden değerlendirmede 68 oldu

4. Durum vahim gibi borsa uçuyo yıldırma mı aceba.

5.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Yok yanlışın var, 45 milyon du sanırım gayrimenkul değeri, yeniden değerlendirmede 68 oldu
    O zaman 23 milyon kar ordan gelir..10 milyon da döviz kurumdan gelir...geriye kalanı faaliyet karı olur..

Yalnız vergi dairesi karı spk katından genelde bir miktar fazla geliyordu

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    O zaman 23 milyon kar ordan gelir..10 milyon da döviz kurumdan gelir...geriye kalanı faaliyet karı olur..

Yalnız vergi dairesi karı spk katından genelde bir miktar fazla geliyordu
    Sayın Keko 23 milyon öz kaynaklara eklenecek kar değil o. Az kaldı sabır

7. niye verdiler ?

8.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    niye verdiler ?
    Başka tahtalarda para kaybetmek için

Sayfa 45/656 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız