Sayfa 989/1000 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,905 - 7,912 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. İsraf deyince aklıma saraylar ve bunların personel ve diğer fatura (elektrik, su, doğalgaz) , yemek giderleri (ziyafetler, ağırlamalar, günlük 3-5 öğün) (Beştepe, Marmaris, Ahlat)...Adeti fazla olan ve yabancı markalı makam otoları...Şişkin gereksiz kamu çalışanı kadroları, korumalar, danışmanlar, danışmanların danışmanları, yardımcılar, yardımcıların yardımcıları filan geliyor benim de...

2.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    dolar 15 şubata kadar 5.35'i görür diyorum...

son 4 ayda olduğu gibi önce 15'inde maaş alanlara doları yüksekten iteleyecekler, sonra yine 5.20 civarına indirecekler. yatırım tavsiyesi değildir...
    Ben de 30.kasım haftasın da stopaj indiriminden uzun faydalanmak isteyip vadeyi 90 gün e baglayanların vade dönüşün de aynı durumu bekliyorum..Şimdi ki faiz oranlarından ve stopaj dan dolayı TL de kalmayabilirler.

3. 11 Şubat Pazartesi 13:31 ERDOĞAN: (TANZİM SATIŞ) TEMİZLİK MADDELERİ DE SUNULACAK

Şimdi de temizlik maddesi tanzim satış yerleri açılacakmış...

Tanzim ev, otomobil, benzin, rakı satış yerleri de istiyoruz...Tanzim hastaneleri de...Tanzim köprü ve tüp geçit, otoyolları da...Tanzim vergi sistemi/oranları/dilimleri de istiyoruz...Tanzim devlet te istiyoruz...

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    İsraf deyince aklıma saraylar ve bunların personel ve diğer fatura (elektrik, su, doğalgaz) , yemek giderleri (ziyafetler, ağırlamalar, günlük 3-5 öğün) (Beştepe, Marmaris, Ahlat)...Adeti fazla olan ve yabancı markalı makam otoları...Şişkin gereksiz kamu çalışanı kadroları, korumalar, danışmanlar, danışmanların danışmanları, yardımcılar, yardımcıların yardımcıları filan geliyor benim de...
    hadi canım sende, itibardan tasarrufmu olurmuş, bunu bile öğrenememişsin ayrıca rakınıda kendin yapıver bi zahmet

5. Lan şeriat bekleyenler kominizmi kucaklıyor bu ne iş dolara etkisi ne olur hani kapitalizmden kominizme geçiş gibi durumlardan dolayı.

6. Lucescu da gitmiş arada...Neden geldi neden gitti ? Kaç mermi (yeni para birimimiz...takriben 2-3 TL imiş sanırım) para verildi bu yaşlı adama bu kısa sürede ? Bu paralar kimin parası ?

Zincir marketleri devletlestir, guzelce ne satacaksan sat...

Hela kagidi da muhim mesela, et, sut, peynir, şarküteri, bir reyonda da Sümerbank patiskasi, okul acilislarinda DMO kursunkalemi, silgisi, defteri...

Yazdikca fikir şeyim geliyor...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 989/1000 İlkİlk ... 489889939979987988989990991999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •