Macın keyfiyle rakıyı hakkettim![]()
Macın keyfiyle rakıyı hakkettim![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Afiyet olsun beyler, dükkan açık. Self servis bugün.
Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !
Afiyet olsun sofra..
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Herkes içeceğini kendi alsin , meze vs hersey tam . Reha Kaya tatile gitmeden her şeyi fullemis 1 ay yeter![]()
Kendin pişir kendin ye şeklinde 1 ayı geçireceğiz .. Hesabı ödemeyi unutmayınız whatsapp’dan hesap soruyor sonra bana![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Davşanlıya selam. Sarışınlar yetim kalmasın bu gece diye cariye olarak alıyorum.
Ahan, Ortak radara girmiş...
dün gece erken çıktım forumdan,
evde olsaydım, radara girmeden yazılar uçardı, hiç kavga başlamazdı..
(3 üye ve 5 ziyaretçi) Birisi Gayadır sanırım..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Silah bir kere kınından çıktın mı ateş almadan konmaz derdi patron. Delikanlılığa laf ettik diye dün gece ipten zor döndük. Domuz sıkısı ile radar filan zorBizansta bende yakından tanımak isterim kendisini. 30 gün çok olmuş. İyi hal indirimi filan olmaz mı sayın yönetici.
Yer İmleri