Sayfa 250/776 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 6208 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Birileri sıkışmış satmak istiyor. Spek bunu gördü aşağıdan almak istiyor. Olay bu...

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ceksin 1.5 e yiyorsa satayim.rahatlar belki

3.  Alıntı Originally Posted by Hava Ikmal Yazıyı Oku
    Birileri sıkışmış satmak istiyor. Spek bunu gördü aşağıdan almak istiyor. Olay bu...

Mantıklı açıklama, bence de

4. Gözünü sevdiğim spek 3 5 kuruş paramız var ona mı gözünü diktin(((
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5. Ak , Gedik aliyor

6. 🦊 puslu havayı fırsat bilir

7. Satmaya çalışan kimse kol bacak kesiyor. Ama bilmiyor ki tahtayı aşağı sürdükçe almak isteyen daha da aşağılara çekiliyor.

8. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
    Özet Bilgi

Genel Kurul Çağrısı
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?

Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?

Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?

Hayır
    Genel Kurul Çağrısı
    Genel Kurul Tipi

Olağan Genel Kurul
    Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi

01.01.2018
    Hesap Dönemi Bitiş Tarihi

31.12.2018
    Karar Tarihi

13.02.2019
    Genel Kurul Tarihi

14.03.2019
    Genel Kurul Saati

11:00
    GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih

13.03.2019
    Ülke

Türkiye
    İZMİR
    İlçe

MENEMEN
    Adres

29 EKİM MAH. 10001 SOK. NO:56 ULUKENT SANAYI BOLGESI
    Gündem Maddeleri
    1 - Açılış ve divan heyetinin seçimi,
    2 - Divan heyetine toplantı tutanaklarını hissedarlar adına imzalama yetkisinin verilmesi,
    3 - 2018 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile bilanço gelir gider tablosu hesaplarının okunması,
    4 - Genel Kurul da okunan 2018 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun müzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,
    5 - 2018 yılı bilanço, gelir-gider tablolarının müzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,
    6 - 2018 yılı Bağımsız Denetim Raporunun müzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,
    7 - Yönetim Kurulunun ibra edilmeleri,
    8 - 2018 yılı dönem karının dağıtımı önerisinin müzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,
    9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin huzur hakkı ücretinin tespiti,
    10 - Sermaye Piyasası mevzuatı gereğince Yönetim Kurulu tarafından 2019 yılı için önerilen Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşunun seçiminin onaylanması,
    11 - Yönetim Kurulu üyelerine T.T.K.'nun 395. ve 396. maddelerinde sayılı hususlarda gerekli yetki ve izinlerin verilmesi hakkında karar alınması,
    12 - Dilekler ve kapanış.
    Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
    Kar Payı Dağıtım
    Genel Kurul Çağrı Dökümanları
    EK: 1

genel kurul bilgilendirme.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
    EK: 2

Vekaletname-ornegi.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
    Ek Açıklamalar

Şirketimizin 2018 faaliyet yılı olağan genel kurul toplantısının 14.03.2019 Perşembe günü saat:11:00 de 10001 Sokak No:56 Ulukent Sanayi Bölgesi Menemen / İzmir adresinde TTK 416 uyarınca ilanlı olarak yapılmasına,

Toplantı gündeminin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edilmesine, ayrıca Şirketimiz internet sitesi, Kamuyu Aydınlatma Platformu ve Elektronik Genel Kurul Sistemi vasıtasıyla kamuya duyurulmasına,
    karar verilmiştir.
    Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Sayfa 250/776 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •