Sayfa 34/643 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 265 - 272 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Buda CCOLA daki kurumsal yatırımcı ve grafiği.Grafik te hisse ralli yapmış ve dinlenme modunda yeni bir ralliye hazırlık var 36 üstü hateketlerde kopuş başlar .CCola da Dediğiniz gibi kurumsal yabancı %90 larda değil yabancı başka, yabancı kurumsal yatırımcılar başka.Bunların çoğunluğuda ABD menşeili.

Son düzenleme : batuhan19; 13-02-2019 saat: 21:23.

2.  Alıntı Originally Posted by batuhan19 Yazıyı Oku
    mal kaptırmış sanırım.
    son 6 ayda iyi mal kaptırdılar..

kendileri istediler ama..
    fiyatı 30.lara çekip orada tutsalardı kimse almazdı..

3.  Alıntı Originally Posted by batuhan19 Yazıyı Oku
    Bende aynı şeyi soracaktım.İş yerinden yazamadım gün içi.Memnun değilsen topikte ne işin var anlamıyorum ki.Madem memnun değilsen burda ne işin var Hükümetin atadığı son atama bekçilerdenmisiniz arkadaş anlamıyorum.2019 3. çeyrekte hatırlatacağım bu yazdıklarınızı ben bu kadar deyim.Altı üstü kurumsal yatırımcıları paylaştım.
    Lütfen atama bekçi yazılarınıza dikkat edin. Bu sözler hakaret. Bilmeden yorum yapmayın.
    Ben bir ccolazedeyim.
    Aefes de ccola da aynı gurubun
    Aynı yabancıların.
    Bi bakayım dedim
    Takas görünce yorum yaptım
    1 yıldır ccola bekliyorum.
    Siz de bizim gurubun hisse zedelerinden olduğunuz için uzatmıyorum.
    Bir kişinin işine gelmeyen yazıyı yazanı hain, veya atama bekçisi diye yaftalaması çok yanlış.

4.  Alıntı Originally Posted by batuhan19 Yazıyı Oku
    Buda CCOLA daki kurumsal yatırımcı ve grafiği.Grafik te hisse ralli yapmış ve dinlenme modunda yeni bir ralliye hazırlık var 36 üstü hateketlerde kopuş başlar .CCola da Dediğiniz gibi kurumsal yabancı %90 larda değil yabancı başka, yabancı kurumsal yatırımcılar başka.Bunların çoğunluğuda ABD menşeili.

Eylülde 34.xx olan hisse 24.92 gördğkten sonra şindi 33.xx de ise bu ralli değil. Daha kaç ay önceki fiyatlarına gelmemiş demek ki
    Ccoladaki takas lotları çakılı. Pşyasada 5,6 milyon lot var
    Yabancı bu yüzden oyun oynar.
    35 lirayı geçmesi için çok ekstra şeyler gerek
    6 yıldır düşüyor. Bu trend değişmesi kolay değil
    Y. T d.
    Son düzenleme : rustemum; 13-02-2019 saat: 23:09. Sebep: İşte

5.  Alıntı Originally Posted by rustemum Yazıyı Oku
    Eylülde 34.xx olan hisse 24.92 gördğkten sonra şindi 33.xx de ise bu ralli değil. Daha kaç ay önceki fiyatlarına gelmemiş demek ki
    Ccoladaki takas lotları çakılı. Pşyasada 5,6 milyon lot var
    Yabancı bu yüzden oyun oynar.
    35 lirayı geçmesi için çok ekstra şeyler gerek
    6 yıldır düşüyor. Bu trend değişmesi kolay değil
    Y. T d.
    Trendi çizen paradır.Bu parada senle benle olacak iş değil kurumsal yatırım kuruluşları kıracaktır o trendi yine.Sadece yanlış zamanda almışsınız.Sabrederseniz beklediğinizi fazlasıyla telefi edeceğinizi düşünüyorum.

6. Ben burda herkesin bilmediği bir bilgiyi paylaşıyorum. Varsa aksi doneleriniz sizde paylaşın. Burası paylaşım platformu.Hangi topiğe girsem biri çıkışıyor sahipli gibi tepkim o yüzden.Gayem sizi incitmek değil.

7.  Alıntı Originally Posted by batuhan19 Yazıyı Oku
    Ben burda herkesin bilmediği bir bilgiyi paylaşıyorum. Varsa aksi doneleriniz sizde paylaşın. Burası paylaşım platformu.Hangi topiğe girsem biri çıkışıyor sahipli gibi tepkim o yüzden.Gayem sizi incitmek değil.
    O zaman onun adamı, bekçi gibi yazmayın.
    Amaç faydalanmak öğrenmek olsun
    Adamlar borsada bizi hep kandırıyor. Paylaşımlar faydalı olsun

8. Siz hiç tanımadığınız birine bu şekilde bir üslupla geldiğinizde (bırak bu işleri diyerek )benim bu tepkiyi vermem den daha doğal bir şey olmamalı.Paylaşımım faydalı olsun diye zaten paylaşıyorum.Sizin yabancı olarak gördüğünüz bıyıklı diye tabir edilen patron malları olabilir ama benim paylaştığım net yabancı daha nasıl faydalı olabilirki paylaşımım.

Sayfa 34/643 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •