“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
doğru ... aynen öyle ... bakmayın şimdi meraktan search ettim. 1-2 gün önce tam da bu koşulları anlatıyodum benim başlıkta Sn. Dandanakan da erbosan'ı örnek vermişti .. bu kesişim koşullarını sağlıyor diye .. walla kesişim geldiği gibi erbosan bu hafta fişekledi...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
olur mu hiç asıl ben sizin hakkınızı ödeyemem. Sn. flexy öncülük etmeseydi ,siz üzerinde çalışıp ilgilenmeseydiniz ortaya çıkması imkansızdı. Ben fanatik ichimoku'cuyum... bu koşulların sağlandığı sistemi manual olarak o kadar çok ve o kadar güvenilir şekilde kullanıp ve takip ediyordum ki hiç aklıma bunun formüle dönüştürülebileceği gelmemişti. ki belki 15 yıldır aralıksız metastock kullanıyorum. ama formülasyonla ilgili hiç alt yapım yok. işte bi gün uufuk abinin yazışmalarını bu başlıkta okurken kafama dank etti ben de yazıyım belki bi şekilde yardımcı olabilecek çıkar diye düşündüm. sonra sağolsun Sn. flexy ilgilendi sonra siz de işin içine girip formülü yazınca bence çok kişinin sistem olarak faydalanabileceği bir yapı ortaya çıktı...
bu formülleri bir formül altında birleştirecek miyiz Sn. BJK Coccinella ?
SATIŞ için 3 koşul belirlemiştiniz. 2'si tamam. 3.'yü nasıl yazacağımı bilmiyorum. Onu ne yapalım? Sayın uufuk abiye danışsak mı?
Formüllerin hepsini ALIŞ için nasıl birleştirmişsek SATIŞ için de tek explorerde birleştirebiliriz.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Şöyle yapabiliriz ; uufuk abi vakit yaratıp el atabilirse şahane olur ama vakit bulamazsa bu koşulu kenara ayırabiliriz ve o yardımcı olana kadar sizin diğer yazdıklarınızı birleştirebiliriz. Çünkü daha önce dediğim gibi 3. koşul sadece kesişim rakamını verecek... eğer bu koşulu dikkate almazsak sistem bozulmuyor. Çünkü bize bulut üstünde ya da içinde aşağı kesişimleri yapmış kağıtları filtrelemek yetiyor...
Yer İmleri