Sayfa 85/976 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 673 - 680 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Günaydın biner biner 14 alanlar ve 13 e 50.000 verenler. Benim tatil bugün başlar göl kıyısında olucam. Pazartesiya kadar kapatıyorum ekranlarımı. Bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Günaydın biner biner 14 alanlar ve 13 e 50.000 verenler. Benim tatil bugün başlar göl kıyısında olucam. Pazartesiya kadar kapatıyorum ekranlarımı. Bol kazançlar.

sen göl kıyısında gez ben tahtayı tutarım rahat ol dayına güven

3.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    1,18 mi ?...
    ciddi bir soru değil herhalde bu!
    Bist 100bin ile hdfgs 1,10 ilişkisini kurdum bekliyorum. Dönüş noktam için ayrıca başka referanslarım var.
    1,10 altında ne kadar kalacağımızı bilemeyiz. Çok uzun da sürebilir! Sabredenler kazanacak diye yazmayacağım, onu burada yazan bir miktar şahıs var zaten.
    Hem sabredip hem de Cezayir durumuna düşmek de alternatifler arasındadır.
    En sonunda sabreden mi, yoksa sabretmeyen mi kazanacak göreceğiz.
    Ama kesinlikle aynı kağıda tüm malınızı gömmeyin.

Bakalım.

4. Kılçıksız kusuratsiz maliyetim 1.15 artık benim alımlarım buraya kadar. Uzun bir süre alım yapmam.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Kılçıksız kusuratsiz maliyetim 1.15 artık benim alımlarım buraya kadar. Uzun bir süre alım yapmam.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

maliyetmi yükselttin komutan

6. Dayı ben bi ara kar aldım 1.05 ten alım 1.20 gibi vermiştim. O karları saymıyorum. Sonra ortalamam 1.14 ile 1.15 arasıydı. şimdi kusursuz 1.15 oldu. Yani az bişey yükseldi.

7. zararına satısaa yazdım kurtulmam lazım bundan baska hissemi yokya..

Alıntı Originally Posted by robert Yazıyı Oku
    zararına satısaa yazdım kurtulmam lazım bundan baska hissemi yokya..

yani başka hıssemi yok git başka hıssse al aldığın hisse düşsün bu çıksın arkasından bak ondan sonra bide böyle bi durum var
    Son düzenleme : bdayım; 15-02-2019 saat: 18:34.

Sayfa 85/976 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •