Sayfa 446/999 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    neyse mal olduğunu kabul etmek de erdemdir pazartesi +10 yapar he he
    Yalanlamadıgına göre sen de maymun oldugunu kabul etmişsin

Et beyinli arkadaşım ben lafımın arkadasındayım, ekonomistler her devrin adamı mal tiplerdir..(atilla yeşilada haric)

Ekonomistleri savunup sataşmasan bu kadar laf etmicektim..Kendime de yakıştıramıyorum bu lafları ama neyse mecburum cevap vermem lazım..

2.  Alıntı Originally Posted by Hia Yazıyı Oku
    Merhaba, tam olarak bu konuda mi bunu sormam gerek bilmiyorum fakat konu mevduat yani risksiz getiri olunca sanırım burada sormam doğru olacak.
    Şuanda elimde bulunan parayı 3-5 yıl harcamayı düşünmüyorum. Fakat bu süre zarfında da enflasyona yedirmek istemiyorum paramı.
    Bana yıllık enflasyon +%2-3 kazanç sunacak bir yatırım aracı var mı?

ONEPLUS A6010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

TEFE'ye endeksli hazine bonolarını dene eğer derdin açıklanan enflasyonsa.

3. "Mali politika tarafında hareket alanı var"

Türkiye’nin finansal baskıya karşı aldığı önlemlerin büyük ölçüde geçici olduğu belirtilen kurum açıklamasında, söz konusu çözümlerin daha çok semptomların hafifletilmesine yönelik olduğunu ifade edildi.

Bununla birlikte düşük kamu borcunu işaret eden kredi derecelendirme kuruluşu, mali tarafta hareket alanı bulunduğunu belirtiyor.

S&P, Türkiye ekonomisinin 2019'da yüzde 0.5 küçülmesini bekliyor.

"Türkiye'nin notu yükseltilebilir"

Kurumun açıklamasında ekonomiye olan güveni artıracak, cari açığı azaltıp enflasyonu kontrol altına alacak şeffaf bir ekonomi programının uygulanması durumunda Türkiye’nin notunun yükseltilebileceğinin altı çizildi.

Bankalara ilişkin sistematik riskin Türkiye’nin mali pozisyonunu zayıflatacak şekilde artması halinde ülke notunun indirilebileceği vurgulanan kurum açıklamasında, bunun için belirleyici unsurların takipteki kredilerin artması, dış finansmanı çevirmede zorluk yaşanması ve sıkı iç finansman koşulları olacağı ifade edildi.

Ayrıca olası bir not indirimi için ekonomik büyüme performansının kurum beklentisinin altında gerçekleşmesi ihtimaline dikkat çekildi.

4. Dolar 3.90 tl 20.25 Burger [emoji488]

Oranlar her geçen gün daha da düşüyor gibi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. 21.50 fibabank gunlukte bağladım 25.25 seker gunluk bitince %17 düşmüştü

6. Once 25,25 den Sekerde 120 gun (gunluk baglamistim)

Sonra vadesi dolmadan dususleri farkedince 30 gunluk hakkimdan vazgecerek ( toplam 90 gundu) vovda 23,90 dan hesap actim 60 gun (*gunluk bagladim)
    Sayin forumdaslarin diger ilgi alani Sucuk konusuna gelince ; Almanyadan Egeturk sucugu getirtiyorum .Birde memlekette bir sucukcu var ,sanirim icinde bol baharat var et yok ona bayiliyorum

7. yorgun nihilist link koyaydın daha iyiydi. Uygulama sayfayı yükleyemedi. Çöktü sandım

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

8. Viop teminata yatiracagim pazartesi parayı oran cok daha yüksek orada

HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 446/999 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •