Sayfa 45/415 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 353 - 360 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. Bu kar rakamı ile çok fena ters köşe yaptı, alka bana göre bitmiştir, bu yılda en geç temettü den sonra durmam burada, bu patron şirketinden soğumuştum, bu bilanço da bunu teyit etti ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by karat Yazıyı Oku
    Bu kar rakamı ile çok fena ters köşe yaptı, alka bana göre bitmiştir, bu yılda en geç temettü den sonra durmam burada, bu patron şirketinden soğumuştum, bu bilanço da bunu teyit etti ytd.
    Evet Sayın Karat aynı şekilde Alka maceramız bitecek. Yok kar payı veriyormuş düzenli olarak da yok temeli sağlammış da yok alacağı varmış da mış da mış mış. Geçen yıl 5 liradan ver temettüyü sonra sal 2.90 a. Ne kaldı elinde insanın ne temettü ne bi şey enflasyon da %20. Para eridi gitti.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3. Kağıt üretimi ülkemizde zaten yetersiz. Sen de bu işte bi yol katetmişsin. Üretimi genişlet çeşitlendir. Karı yatırımda kullan daha evla. Veriyor da ne oluyor. Görüyoruz.

4. Bugünkü belalimiz turkish yatırım. Önüne gelene veriyor. Allah benim belami versin ki kareli almadim da gidip bu şirkete yatırdım parayi

ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yapı kredi 2. sırada takaslarda citi 5. liği koruyor. Garanti satmış demek biraz. Peki bu citi bu kadar manyak değil herhalde burda niye duruyor. Temettüyü bekliyor herhalde. O da sonrasında satar gider.

6. bu yaşıma kadar türk malı bir a4 kağit görmedim
    neymiş ekonomide yavaşlama gerileme varmış
    kağıt ihtiyacı her sene artıyor
    ihtiyacımızın 3 te birini üretiyoruz
    baskı var kağıtta dewam da edebilirler uzun yapıp bıktırmasalar iyii

7. ALKA NIN AYRINTILI GELİR TABLOSUNDA GÖSTERİLEN VE YATIRIMCILARDA TEREDDÜT UYANDIRAN

"KARŞILIK GİDERİ HANESİNDEKİ 19.764.381,25 TL NİN NEDEN YAZILDIĞI İLE İLGİLİ OLARAK " ALKA YATIRIMCI İLİŞKİLERİNDE YETKİLİ OLAN MURAT BALPINAR'A ATTIĞIM MAİL'İN YANITI AŞAĞIDADIR "

Finansal tablo dipnotlarımızda ve Özel durum açıklamalarında 2015 yılından beri süre gelen İnterpap firmasından olan alacağımız Döviz olduğu için 2018 yılı içindeki kur farkıdır. Muhasebe tekniği olarak karşılık giderlerine yazılmakta aynı tutar kambiyo karlarında bulunmaktadır. Dolayısı ile gelir tablosuna etkisi yoktur.

İyi günler dilerim.

Murat Balpınar

Yatırımcı İlişkiler Yöneticisi

8.  Alıntı Originally Posted by likyali Yazıyı Oku
    ALKA NIN AYRINTILI GELİR TABLOSUNDA GÖSTERİLEN VE YATIRIMCILARDA TEREDDÜT UYANDIRAN

"KARŞILIK GİDERİ HANESİNDEKİ 19.764.381,25 TL NİN NEDEN YAZILDIĞI İLE İLGİLİ OLARAK " ALKA YATIRIMCI İLİŞKİLERİNDE YETKİLİ OLAN MURAT BALPINAR'A ATTIĞIM MAİL'İN YANITI AŞAĞIDADIR "

Finansal tablo dipnotlarımızda ve Özel durum açıklamalarında 2015 yılından beri süre gelen İnterpap firmasından olan alacağımız Döviz olduğu için 2018 yılı içindeki kur farkıdır. Muhasebe tekniği olarak karşılık giderlerine yazılmakta aynı tutar kambiyo karlarında bulunmaktadır. Dolayısı ile gelir tablosuna etkisi yoktur.

İyi günler dilerim.

Murat Balpınar

Yatırımcı İlişkiler Yöneticisi
    Ben bu adamlara attığım maillerden geri cevap alamadım. Size geri dönüş yapmışlar o da güzel.

Sayfa 45/415 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •