Sayfa 437/883 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. 4. Ceyrek 3 milyar satis yaptigina beni kimse inandiramaz Kapa gelen bilancoda yazsa bile inanmam

Simdi kızanlar olacak ama ben cok zorladim cebir ile 3 milyari bulamadim. Bulan varsa anlatsin bende inanayim.

Saygilar.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yldream Yazıyı Oku
    4. Ceyrek 3 milyar satis yaptigina beni kimse inandiramaz Kapa gelen bilancoda yazsa bile inanmam

Simdi kızanlar olacak ama ben cok zorladim cebir ile 3 milyari bulamadim. Bulan varsa anlatsin bende inanayim.

Saygilar.

vesbe malını direkt olarak müşteriye satmıyorki. vestel dış ticarete ve pazarlamaya satıyor. ilk çeyreğin mallarının bir kısmının faturasını şimdiden kesmiştir
    Ayrıca kurutma ve 2. çamaşır makinası fabrikası bu çeyrek tam randımanla devreye girdi

3.  Alıntı Originally Posted by yldream Yazıyı Oku
    4. Ceyrek 3 milyar satis yaptigina beni kimse inandiramaz Kapa gelen bilancoda yazsa bile inanmam

Saygilar.

Stokta ki malımı sattılar diycemde stokta da o kadar mal yoktu sanırım. Gerçekten çok ilginç bir durum.

Esas bilanço gelince karşılaştırma yapıp şirkete sormak lazim aradaki bu afaki farkın nereden kaynaklandığını.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Stokta ki malımı sattılar diycemde stokta da o kadar mal yoktu sanırım. Gerçekten çok ilginç bir durum.

Esas bilanço gelince karşılaştırma yapıp şirkete sormak lazim aradaki bu afaki farkın nereden kaynaklandığını.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    arkadaşlar o kadar şaşılacak bir durum yok bence. vestel beyazın ihracattan dolayı son çeyrek kapasitesi neredeyse doluydu. 2 tane yeni fabrika devreye girdi. fiyatlara yuzde 22 zam yaptılar. vestel pazarlama ötv indiiriminden dolayı stok yaptı. normal bu sonuç

5.  Alıntı Originally Posted by yldream Yazıyı Oku

Saygilar.

Siz şimdi söylemi diyorsunuz bu vesbenin elinde sihirli deynekmi var bu ciro nasıl arttı diyorsunuz peki
    750 bin çamaşır makinası
    750 bin kurutma makinası
    750 bin bulaşık makinası
    400 bin klima
    200 termosifon

Bunların yatırımı bitti bir hesap yaparsanız 6 milyar 800 milyon ciro biraz mantıklı gelebilir vergi beyanında yazılana inanmiyalimmi vergi dairesine bildirilen hasılat yalan mı bence siz şirketi arayın yalan mı doğrumu öğrenin ben bu ciroya inandığım aramama gerek yok ytdr

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    arkadaşlar o kadar şaşılacak bir durum yok bence. vestel beyazın ihracattan dolayı son çeyrek kapasitesi neredeyse doluydu. 2 tane yeni fabrika devreye girdi. fiyatlara yuzde 22 zam yaptılar. vestel pazarlama ötv indiiriminden dolayı stok yaptı. normal bu sonuç
    Nasil mantikli Alanzo kardes ya, gecen sene 1 milyar olan ciro nasil 3 milyara ciksin. Ic pazar 20% daralirken hem de? Benim tahminim cironun en iyi ihtimalle 1.6-1.7 milyar gelecegi yonunde. Vergi dairesi ile SPK arasindaki farkin nedenini de bilanco geldigi zaman sorariz yatirimci iliskilerine.

Hem ciro 3 milyar ise sirketin brut kar marji ve net kari cok dusuk ciroya gore Sonuc olarak ben yillik 5.5-5.6 milyar ciro ve 600-620 milyon TL net kar bekliyorum SPK bilancosunda. Su bilanco gelsede rahatlasak yahu

Bu arada Sanko daki hisseler cok dikkat cekiyordu, dun dokulmeye basladi. 100-110K lotu kaldi, bugun kalanini satar umarim, alanlar iyice mallansinki bilanco sonrasi hisseyi yukari tasimak zorunda kalsinlar...

7.  Alıntı Originally Posted by berat37 Yazıyı Oku
    Siz şimdi söylemi diyorsunuz bu vesbenin elinde sihirli deynekmi var bu ciro nasıl arttı diyorsunuz peki
    750 bin çamaşır makinası
    750 bin kurutma makinası
    750 bin bulaşık makinası
    400 bin klima
    200 termosifon

Bunların yatırımı bitti bir hesap yaparsanız 6 milyar 800 milyon ciro biraz mantıklı gelebilir vergi beyanında yazılana inanmiyalimmi vergi dairesine bildirilen hasılat yalan mı bence siz şirketi arayın yalan mı doğrumu öğrenin ben bu ciroya inandığım aramama gerek yok ytdr

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Neyse, hele bir gelsin bilanço konuşalım.
    Ben uzun zamandır vesbe yatırımcısıyım. Halada Malımın %30 u duruyor. Bende isterim bu satış gelsin. Ama akıla mantıga uygun değil. Ne turkbesd verileri nede ihracat verileri bu satışı onaylamıyor. İlk defa vd bildirimi yayınlandığı için birşey diyemiyorum. Bilanço ile uyumlu gelmiyordur belkide. Neyse bekleyip görelim. Bilançoda da bu satış gelir ve yine bilançoda buna mantıklı bir bilgi verilirse, yeniden oranımı arttırırım seve seve.
    Saygılar.

8. Şirkete mail yazdım. Cevap gelirse paylaşırım.

Sayfa 437/883 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •