Taksim meydana tanzim satış noktası kurulmuş, eve giderken alayım bari doldurayım torbaları
Taksim meydana tanzim satış noktası kurulmuş, eve giderken alayım bari doldurayım torbaları
İsbankası fonlarını başka bankadaki hesabımızdan almakla direk işyatırımdan almak arasında fark varmıdır acaba ?
—————————
Birde oran paylasayım
Halkbank 1 M+ 32 gün 20.50
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benzinci bile derken küçümseme anlamında değil... Bir şey en alt kesim tarafından bile konuşuluyorsa o neyse gerçekleşmez bunu biliyor bunu söylüyorum. 3.8 ken dolar 6-7 diyen var mıydı? Bundan bahsediyorum. Yoksa pazara in pazarcı 10 olacak diyor bu şekilde yatırım yapılmaz. Üzülürsünüz..
Enflasyon 14-15 aralığına geldiğinde ben %20.5 den 1 yıl vade alacak insanların planları da var...
Japonyada lise mezunu olma şartı var oy kullanmak için...Kendini geliştirmemiş insanların devlet işleri hakkında fikir belirtme şansı olamaz diyorlar meselaaa
bir haber okudum, petrol üretiminde abd 1, rusya 2, suudiler 3 olmuş.
ruslar yeni petrol-gaz sahaları açamıyormuş uzunca bir süredir, yaptırımlar nedeniyle ekipman ihtiyaçlarını karşılayamıyorlar.
bu rusyayı 3-5 yıla ciddi vuracak bir gelişme
http://www.turkrus.com/735063-abd-du...asiyor-xh.aspx
rusyanın üretimi petrol ve gaz, akabinde savunma sanayi geliyor.
korkum o dur ki, soğuk savaşa geçilmeden sanki sıcak bir çatışmaya doğru gidiyor dünya.
en iyi yatırım aracı altın, ama onun da fizikisi.
Fiziki altını da çalarlar/gasp ederler/el koyarlar savaş/karışıklık ortamında...Koruyamazsınız...Ne kendinizi ne mal varlığınızı...Bi düşünün şöyle o ortamı, gözünüzün önüne getirin...
Savaş, kaos, isyan, el koyma gibi limoni durumların kralı bitcoin'dir. Altın, dolar, emlak hepsi hikaye.
Yer İmleri