Sayfa 395/997 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Yarım saate gadar 1 duble ırakıylan damnatmaya başlarım, sonra sarışınnarı sıraya dizerim!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Utanın utanın bari, en yakınımdaki Sn. Malum Şahısı'' bile, gönderimde ikiye neredeyse katlamışım!
    Nedeseniz haklısınız, söylenecek birşey yok sustum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. İyi akşamlar sofra ....

Bu akşam iş çıkışı kafam attı, monotonluğun dışına çıktım. Kefken'de denize karşı güneşi batırayım dedim. Yanıma 3-5 sarışın aldım, birlikte endorfini tavan yatırdım

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sayın Fırtına görünmüyor, hayırdır ormanda mahsur mu kaldi yoksa Yoksa son hazırlıklara mı uğraşıyor ?
    Efennim, yazınızı yeni gördüm. Bugün ormanda değil kayalıkların tepesinde götürdüm sarışınları

Alıntı Originally Posted by FIRTINA Yazıyı Oku
    Efennim, yazınızı yeni gördüm. Bugün ormanda değil kayalıkların tepesinde götürdüm sarışınları
    Dün gorunmediniz bir sorun olmasında gerisi sorun değil

Bizim buralarda öyle sansımız yok, iyi yapmışsınız, afiyet olsun

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,067
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Utanın utanın bari, en yakınımdaki Sn. Malum Şahısı'' bile, gönderimde ikiye neredeyse katlamışım!
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nedeseniz haklısınız, söylenecek birşey yok sustum
    ilk 250 post sadece kasma içindi..

kıdemli üye neym olacaktı...
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    ilk 250 post sadece kasma içindi..

kıdemli üye neym olacaktı...
    Külliyen iftira bu, hadi 50-100 post kasmışızdır!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,067
    Neyse, Sn Gaya'yı gızdırmadan köşe masaya geçeyim...

ırakı yoh....

black.......
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 395/997 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •