Sayfa 249/1060 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Karamsarlık başlamadı değil mi?
    karamsarlık düşünüyorum da biz zaten kuyunun dibindeyiz bir el bekliyoruz ama uzm bir el oda a.b.o da yok bunların sıkıntısıda yok .fabrika arsası her metrekaresi kira ya verilmiş .gelir nerde a.b.o bilir.bizimkisi sadece hayaller .birde tosuncuk onuda yüzlerine bulaştırmazlarsa hayallerimize yaklaşırız.kısada şahşi düşüncem zor torunlara bir şey kalırmı .a.b.o bilir..al takke ver külah yapmazlarsa..

2.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Karamsarlık başlamadı değil mi?
    Karamsarlık yok kardeşim yok bir şey

CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Karamsarim. Sebebide olacak34 ve 2onur2 nin ortaya koyduğu iyimser tablonun daha evvel yanlış hatirlamiyorsam Metin adli bir arkadaşında Ali Çavuşoğlu ile yaptıgı gorusmeler neticesinde ortaya attigi ancak fiyasko ile sonuclanan tablo ile benzer olmasi. Arkadaşların çabası takdire şayan. Kendilerini tenzih ederim. Lakin Çavuşoğlu güven vermiyor.

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by olacak34 Yazıyı Oku
    Karamsarlık yok kardeşim yok bir şey

Evet karamsarlık yok. Ümit var, umut var ve beklenti var. Plan dahilinde işler yapılıyor. Yapılandırma olsun veya olmasın seçimlerden sonra borsaya dönüş işlemleri başlatılacak. O da bahara denk geliyor. O bahar da bizim baharımız, 2019 da ÇBS'nin yılı olacak az daha sabır.

5.  Alıntı Originally Posted by ferhad1021 Yazıyı Oku
    Karamsarim. Sebebide olacak34 ve 2onur2 nin ortaya koyduğu iyimser tablonun daha evvel yanlış hatirlamiyorsam Metin adli bir arkadaşında Ali Çavuşoğlu ile yaptıgı gorusmeler neticesinde ortaya attigi ancak fiyasko ile sonuclanan tablo ile benzer olmasi. Arkadaşların çabası takdire şayan. Kendilerini tenzih ederim. Lakin Çavuşoğlu güven vermiyor.

Metin Altun arkadaşımız bildiklerini bütün samiyetiyle bizlerle paylaştığına eminim.

6. Yukarida da vurguladim. Sürç-ü lisan oldu ise affola. Arkadaslarin calismalari takdire sayan ve niyetlerinden zerre suphem yok. Sorun Çavuşoğlu

7.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Metin Altun arkadaşımız bildiklerini bütün samiyetiyle bizlerle paylaştığına eminim.
    Aynen katılıyorum Metin abi verdiği mücadele ben bizzat biliyorum

8. Benim hayatım çok zor geçti okuyamadım hem çalıştım hem de okuyabildiğim kadar okudum okuttumda 4 arkadaşım inşaattan düşüp öldü allahım beni sakat bırakma canımı al diye çok dua ettim kaçtane arkadaşım sakat kaldı biri felç altına yapıyor bende düştüm allahıma şükür sakat kalmadım.herkes işini yapsın en iyi şekilde bu ülke ******** savcı hakim patron işçi fetöcü hepsini gördü onların hakettikleri yer ya cezaevinin dibi oldu yada fare gibi yurt dışında sığıntı gibi yaşadılar. Bu ülkenin şerefli savcısı hakimi patronu işçisi bitmez kimsede bitiremez. Benim ve benim gibi mücadele eden insanların hakkını yiyenin feriştah olsa benim gözümde değeri olmaz ben hakkımı helal etmem 10 yıldır savcısı hakimi ne yapıyor kime hizmet ediyor ben geleceğe yatırım yaparken benim geleceğim çalanırsa çalan ********e ve buna göz yumana ben nederim. Haram zıkkım olsun bizi sıkıntıya sokan görevini yapmıyan devletin memurlarıdır görevini yapsalar biz bu durumda olmayız.10 yıldır devlet neden susuyor. İflasmış iflas erteleme imiş %90 ı yalan.....https://drive.google.com/file/d/1LiP...w?usp=drivesdk

Sayfa 249/1060 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •