Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 27/434 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 209 - 216 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Yahu bu hükümet zamanında haburda çadır kurulup sembolik yargılamalar yapıldı teröristlere.. şunu herkes bilsin ki akp çözüm sürecini oy kazanmak için başlattı ve yine oy kazanmak için iptal etti başka bir kaygısı yok ...
    Ve yine haburda, PKK ya Lahmacun ikram edildiği de iddialar arasında (benim iddiam değil bilmiyorum ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz)bu sırada ve davullu zurnalı karşılama yapılırken ne düşünmekteydiniz????? açık işbirliğine eywallah et, kritik büyükşehir seçimlerindeki aday çıkarmamayı ufak tefek şeyleri yine kendi menfaati gereği bık bık et sanane kardeşim aday gösterseler akp adayı kazanacak sende mutlu olacan he ..yok bu sefer öyle kolay olmayacak.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunlar unutulmaz unutmayacağım.Yalancı ve ona oy verenlerde ortak.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by mutemet Yazıyı Oku
    Sayın Tengri Han yine söylüyorum RTE karşısında potansiyel bir siyasi hareket ortaya çıkmadıkça mevcut muhalif partiler yine yeniden kaybetmeye mahkumdur. Şöyle bir lider profili taraması yaptığımda elle tutulur bir tek Mustafa Sarıgül var. Var idi diyorum o şansı da CHP kullanamadı kullanmak istemedi. Sarıgül kitleleri etkileme yetisine sahip bir figür ve fikren karşı olmama rağmen Sarıgül'ün yükselişini gönülden desteklerim.
    sevgiler, saygılar

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Onada oy vermezler.

Bir kere dürüst,namuslu,ahlaklı,adaletli ve adil olmalı içinde insan varmı böyleler.akp de

Dinide yozlaştırdılar değerlerimile varız derken o değerleride hiç ettiler.

Artık inanmıyorum dindarım,milli görüşçüyüm diyenlere.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3. Sn kubilayhan fikrinize katiliyorum ama eksik,dindar,milli goruscu,sosyal demokrat,ozgurlukcu,laik v.s ulkemizde guc kimin elinde ise herkes ona gore pozisyon aliyor,kiviriyor.ornegin iktidarda akp var savci hakim onagore yorum hakkini kullsniyor,chp var ona gore kullaniyor,cemaat var ona gore kullaniyor,halbuki kanunlari ac cupbeyi giyince herseyi unut babani tanima...

Bu yüzden bu secimde AKP ve CHP ye ders vermeli,
    DSP karaoğlan..

yat.tavs. değildir.

4. Polisin taciz ettiği eylemci ile röportaj yapan gazeteci gözaltına alındı
    Polisin tacizine uğrayan Merve Demirel ile röportaj yapan Artı Gerçek muhabiri Derya Okatan, sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı.

Nasıl bir ülke olduk arkadaş.

5.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Polisin taciz ettiği eylemci ile röportaj yapan gazeteci gözaltına alındı
    Polisin tacizine uğrayan Merve Demirel ile röportaj yapan Artı Gerçek muhabiri Derya Okatan, sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı.

Nasıl bir ülke olduk arkadaş.
    Utangaç yandaş her dönemde iktidar yargıyı, emniyeti kullanır diye genelleme yaparak yine AKP'nin bu alandaki eşi benzeri görülmemiş insan hakkı ihlallerini hafif göstermeye çalışıyor. Verdiğiniz bu örnek bu tür ihlallerin akp döneminde Türkiye'yi bir muz cumhuriyetine dönüştürdüğünün göstergesi.

12 Eylül faşist darbe döneminde askeri mahkemeler bile Evren Cuntası'nın hoşuna gitmeyecek bir çok karara imza atmışken, AKP döneminde mahkemelerimiz, emniyetimiz % 100 biat durumuna geçmiş, bir adamın, akp teşkilat mensuplarının 2 dudağı arasından çıkan talimatları bekler olmuş. Yazıklar olsun.

Yandaşın aymazlığı bu gidişatın ülkeyi nereye götürdüğünü görememelerinde. Bu tür pratikler ülkenin bütün kurumlarını, değerlerini çürütür ve ülkeden sermaye ve nitelikli insan kaçışına neden olarak, sonuçta ülke ekonomisini çökertir. Bu sonucu yaşamaya başlıyoruz ama hala uyanamıyorlar. Uyanmaları için herhalde tam çöküş gerekli..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

6. Ekfuture senin gibi özeleştiri yapmaya yapmaya CHP gibi bir parti bitti maalesef...
    Kendimizi eleştirdiğimizde hep trol veya yandaş oldu bitti,
    Bu kafalarla CHP bi 100 yıl daha iktidar olamaz ,dunde Buca da birbirlerini yedi yöneticilerimiz,.

Adresim bu secimde
    Karaoğlan DSP ..

yat.tavs. değildir.

7. Adam DSP'ye oy vereceğim derken yalan söylüyor çok belli, niçin mi? Tek derdi CHP'li olduğunu düşündüklerini DSP'ye yönlendirmek çünkü. AKP'li olduğunu belirten şahsa kankalık yaparken aklına DSP'ye oy ver demek gelmez ama CHP'ye oy verenleri hedefine almış DSP'ye oy verdirmek için..

Acınası bir çaba.. üzgünüm ikna edici değilsin yandaş..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

%100 katılıyorum......
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 27/434 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz