Sayfa 409/571 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. Bugün tahmin ettim 10.40 daki dirençten döneceğini ama elim gitmedi satmaya. 9.71 den var elimde 4.260 lot. Bilanço gelsinde bi görelim. Yapı kredinin süpürme hareketi güzeldi ama 10.20 üstünde kapatsaydı çok daha güzel olacaktı. Birde binali yıldırım reklamını yapmıştı bunun ben muhalefetin yerinde olsam TLMAN üzerinden giderim binalinin üzerine milleti mağdur ettiler diye seçim geliyor nede olsa [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Borsada sermayesi kadar kar eden şirket zaten 10 lira eder. Bu neredeyse iki katı kadar kar açıklayacak 20 olmasada 15 ederi var. bence yüzde 50 gitme potansiyeli var bu kağıdın verdiği temettüde ekstrası

3.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Net karın yüzde 70 ini dağıtacağız demiş röpörtajda. Belki akşama doğru haraket eder. Ytd

Kötü haber. Geçen sene zorunlu kısımlar çıktıktan sonra kârın yüzde yüzünü dağıtmıştı. %70 dağıtacağız demesi yeni bir haber değil, kanuni bir gereklilik. Bu yıl dahil bunu dört yıl vermek zorunda.

4.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Kötü haber. Geçen sene zorunlu kısımlar çıktıktan sonra kârın yüzde yüzünü dağıtmıştı. %70 dağıtacağız demesi yeni bir haber değil, kanuni bir gereklilik. Bu yıl dahil bunu dört yıl vermek zorunda.
    Bu haber kötü olsaydı bugün prim yapmazdı bence. Bugün 10.40 gördü.

5.  Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
    2tl temettü

KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hesabı nasıl yaptınız?

6.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Bugün tahmin ettim 10.40 daki dirençten döneceğini ama elim gitmedi satmaya. 9.71 den var elimde 4.260 lot. Bilanço gelsinde bi görelim. Yapı kredinin süpürme hareketi güzeldi ama 10.20 üstünde kapatsaydı çok daha güzel olacaktı. Birde binali yıldırım reklamını yapmıştı bunun ben muhalefetin yerinde olsam TLMAN üzerinden giderim binalinin üzerine milleti mağdur ettiler diye seçim geliyor nede olsa [emoji23]

Bu fikri beğendim! Her şey beklentilerin üzerinde gerçekleşmesine rağmen kağıdı süründüren imansızlar için bu çok iyi olur. CHP'lilere ulaştırabilen ulaştırsın. Entipüften muhalefet yapacağına tutarlı bir söylem geliştirirler hiç olmazsa.

7. 45 milyon konsolide kar gelse hisse nasıl etkilenir acaba

8. Geçen yıl alacak hesabından şirkete 75 milyon para girişi oldu dönem karı haricinde şimdi bu parayı 3 dönem bilançosun da göstermedi ama yılık bilanço mecbur gösterecek bakalım bu miktar direk kar bunu yıllık kâr ile birleştirerek verirlerse ben 2 TL temettü demiştim bununda en az 2,5 katı olur bekletip göreceğiz

KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 409/571 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •