Sayfa 110/804 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 873 - 880 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. Sen yazmasan herşey normal olacak bunun farkında değil misin? Başkalarını engellemek yerine kendini engellesen olmuyor mu? Bu kadar tepki çekmenin normal olduğunu mu sanıyorsun? Otur bir düşün önce. Sonra hala yazmak istiyorsan söyle seni ilgili yerlere şikayet edelim. Böyle rahatlayacaksın anlaşılan.

2. dacos seni de engelledim.

3. Sen kimsin de beni engelliyorsun yaaaa.

5. Teşekkürler ocean üstadım. Gel gör ki endeks zirvedeyken bizi rahatlatmaz bu arkadaşlar.

6. Gitti mi jorç sonunda?

Cuma Günü sadece kimlik ile gidip genel kurula katılabiliyor muyuz?

Elektronik katılım yapmak istiyorum ama e imzam yok. NoMoreBets sen bilirsin bu konuları. E imzanın alternatifi var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by Makarna Yazıyı Oku
    Cuma Günü sadece kimlik ile gidip genel kurula katılabiliyor muyuz?

Elektronik katılım yapmak istiyorum ama e imzam yok. NoMoreBets sen bilirsin bu konuları. E imzanın alternatifi var mı?
    hocam, günaydın kolay gelsin diyerek girebilirsin, kimse bir şey demez. Resmi prosedür kayıt yaptırmak yönünde, şirkete telefon edip kayıt yaptırabilirsin ama bu detaylar fiiliyatta uygulanmıyor, genelde genel kurullara gidip çay kahve poğaça yenip çıkılıyor
    yani sıkıntı olmaz rahat rahat gidebilirsin, ha şansa bırakmayayım diyorsan şirket yatırımcı ilişkilerini arayıp kayıt yaptırırsan da olur. bol şans dilerim ama gidersen de ki, bizim NoMoreBets var, size selam söyledi, nurol life'ın ucundaki paratoner.....

Sayfa 110/804 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •