Sayfa 518/999 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Su sayacı yoksa çevre temizlik vergisi ödüyormusunuz ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Belediye değil DSİ ceza kesecek.Kuyu açmak DSİ iznine tabidir.İzinsiz kuyulara idari para cezası kesilir.

Ama yeni şehir şebeke suyu aboneliği için geçmişe dönük ceza olmaz.

Sadece kuyu izinsiz ise DSİ ceza kesebilir.
    Bence belediyede tanidik varsa daha farkli yollarla cezasiz halledilir tasima su kullaniyoduk veya binada cogu kisi oturmuyodu gibisinden yazin geliyorlardi tasima su yetiyordu vs.

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Danıştay kararında, kuyu suyu kullanmak içi DSİ'den izin alınmışsa, Belediye karışamaz diyor

http://www.tbb.gov.tr/storage/userfi...staydaire7.doc

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    kuyu sularının bedava olduğunu kim söyledi onlarada para ödüyorsunuz da .
    kuyu suyu analizi temiz çıkan su hiç bir yerde pek ihtimal dahilinde değildir.
    ilk fırsatta siz kendinizi ihbar edin indirim alın birde kan tahlillerinizi yaptırın işin şakası yok.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

5.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Danıştay kararında, kuyu suyu kullanmak içi DSİ'den izin alınmışsa, Belediye karışamaz diyor

http://www.tbb.gov.tr/storage/userfi...staydaire7.doc
    Yanlız kanalizasyonu kullanmamanız kaydıyla belediye karışamaz deniliyor.Eğer kanalizasyonu kullanıyorsanız belediyenin yetkisi var.

Mevduatların öldüğünün ispatı bu konu.Herkes ümidi kesti kuyu suyunu tartışıyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Bak bu benim iddiam, unutma, faizleri yukseltirken para bulamadiklari icin millet dovizi bozup tl faize gecsin diye stopaj bile dusurecekler. Yazarsin ilerde, ben hep burda olacagim

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eğer hedefleri ihracat ve turizmden gelir arttırmak olmasaydı söylediklerinize katılırdım ama rekabetçi kur gereği doları ve bisti çıkaracaklar, faize baskı devam edecek diyorum. Bunu tcmb döviz rezervlerininin kaça ulaştığını gördüğümüzde daha iyi anlayacağız. Bu yavaş olacak ama.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Eğer hedefleri ihracat ve turizmden gelir arttırmak olmasaydı söylediklerinize katılırdım ama rekabetçi kur gereği doları ve bisti çıkaracaklar, faize baskı devam edecek diyorum. Bunu tcmb döviz rezervlerininin kaça ulaştığını gördüğümüzde daha iyi anlayacağız. Bu yavaş olacak ama.

birçok kişi bunu iddia ediyor, tabiki buda bir fikirdir saygı duyarım fakat bu durumda ekmeği bile dolarla almaya başlarız.

8.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    birçok kişi bunu iddia ediyor, tabiki buda bir fikirdir saygı duyarım fakat bu durumda ekmeği bile dolarla almaya başlarız.
    Bundan sonra 4 yıl seçim yok. Canımız kalacak bir çıkmayan. Nisan vergi reformu dediklerine eski dilde kazık deniyordu. Seçimden sonra enflasyon, dolar kaç olmuş umurlarında olmayacak. Asıl beka sorunu cebimizde. Anlayacağız ama iş işten geçmiş olacak

Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 518/999 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •