Sayfa 268/360 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by mrbrs Yazıyı Oku
    Burda su hisseyi uçuran arkadaşlar nerde e daha nereye kadar beklenecek yada şunu diyeyim düzgün bilen biri varmı konuşsun dinleyelim
    siz sattım diye yazmıştınız yanlış mı hatırlıyorum yine mi aldınız ben beklemeye devam adi spek aşağı salsa daha alaçam bağımlılık yaptı beni.ytd.

kafama göre dön dünya

2. Yok abi bende sizlerle beraber bekliyorum asagi 2.9 ları sadece burda yazıp cizenler kayıp ondan ben ikiye boldum vanayla limana vana da birşeyler olacak buda batacak benim düşüncem (söylediklerimi kaaleye almayın yrd)

3.  Alıntı Originally Posted by mrbrs Yazıyı Oku
    Yok abi bende sizlerle beraber bekliyorum asagi 2.9 ları sadece burda yazıp cizenler kayıp ondan ben ikiye boldum vanayla limana vana da birşeyler olacak buda batacak benim düşüncem (söylediklerimi kaaleye almayın yrd)
    ok demir attık buraya 5 i geçerse yüklemişim ve 2.98 düşerse bakalım spek napacak.

kafama göre dön dünya

4. Hadi bakalım gençler...
    Yeni hafta,yeni heyecan...
    Bir destek atalım...
    Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5. Abi bura boş ben herkese bunu anlatmaya çalışıyorum borsa hep aynı ama burva ya burva bile bundan daha sağlam duruyor bugün 15.500 at al 16 000 oldu yani şu göz var nizam var biri iki ayda ikiye katlayacak dedi BURCE zaten o adama cevabı verdi kar beklentileri su bu burce yine affetmedi cevabı verdi sadece su burda yazmayip bir kenara atan çok taaa 6 ve 7 maliyet olanlar var

6. Şikayet mi etmedik spk ya kaç kere başvurduk ama yok olmuyor netice sıfır neyse arada ugruyoz kusura bakmayin

7. Bak abi satmadık 1.61 yarın 1.65 yani şu bi zamanlar yazmıştım ARGE kurdu hala kırıcı hala kırıcı iyilik bir mobil kırıcı yaptı diye biri bana dedi ki ne yapacak başka uzay mekiği mi ARGE ne işe yarıyor yada bu fabrika ne zaman kaara geçip adam gibi iş yapacak

8. Bir bok olmayacağı iscilerinden 27 kişiye üç ay devlet karşılaması için başvuruda bulundu ordan belli oldu

Sayfa 268/360 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •